Dagsens tips: googla aldrig aldrig aldrig aldrig en sjukdom…

27/9 - om Tintin på tiotretton.
28/9 - om att vara en fixarfrasse.

…ty du hittar bara det ena eländet efter det andra och är det inte ”lite obehagligt” så är det livshotande. Gärna i kombination. Hujedamej.

Vad och varför jag googlas? EmmaLi kräktes en skvätt i nya soffan ikväll (liiite mer av det lilla hamnade i min fina fina mohairfilt) efter att ha blivit hemringd från förskolan vid lunch. På förskolan var hon ”bara” hängig, väl hemkommen hade hon fått ganska hög feber och blev slö, orkeslös, ledsen och ynklig som en förkyld karl. Och så en försiktig kräk på det. Men nä, jag tror inte hon är förgiftad eller har tarmvred. Och nu sitter jag här och är förundrad över att hjärnskakning inte fanns med bland möjliga sjukdomar/orsaker? Fast det förstås. Jag kan ju välja att glädjas över att ”infektion och feber” låg högt på listan…! Å att magsjuka kan läggas i samma hög som tarmvredet. Hoppas jag?!

Nu ska jag ta tempen på lilla barnet. Sen ska jag sova. Måste ladda inför tidig dag på jobbet och sen sjuk liten nästan-femåring 🙁

ps. det gick fint för mina båda halländska lag idag! full pott för HBK hemma mot Växjö och en glad poäng för Varberg BoIS som tog emot sin färglike, Bajen, hemma på Vallen.

27/9 - om Tintin på tiotretton.
28/9 - om att vara en fixarfrasse.
5 comments Lägg till din
  1. kryas lilla EmmaLi!

    och jag är glad att jag googlade lite på knäskador, annars hade jag nog inte gått till doktorn igår 😉

    1. Så gulliga ni är! Emmi frågade – efter att vi kommit hem från Melker – om hon ”inte kunde få leka med Nova nån dag?” 🙂 jag sa att hon självklart skulle få göra det! – hoppas jag inte narrades ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *