12/10 – om att tyvärr ha haft rätt.

11/10 - om bortbort alla främmande delar ur min näsa!
Dagsens tips: bjud på kalas!

Märkligt nog är det inte alltid skoj att ha rätt: en veckas rejäl huvudvärk, ont över näsan och mer eller mindre konstant feber diagnosticerades av min läkare på vårdcentralen som bihåleinflammation (han sa ”baserat på vad du berättar låter det som en infektion”). Han skrev ut dunderkur antibiotika och tipsade om det gamla klassiska andas-in-ånga-under-handduk och jag kan inte låta bli att vara lite arg i min ynklighet: jag har ju pratat med två läkare och flera sköterskor men bara fått höra att ”många tror att de är förkylda efter en sån här operation” och ”ät panodil och försök sova med huvudet högt”… AAARGH! Jotack. Jag har suttit å sovit i en vecka så nu fick jag nog 🙁

Ibland handlar det om att inte vilja ha rätt. Ibland om att gå på sin känsla och stå på sig. Ibland, och nu är det en viss läkare jag tänker på, att lyssna ordentligt på patienten och ta henne på allvar?

11/10 - om bortbort alla främmande delar ur min näsa!
Dagsens tips: bjud på kalas!
8 comments Lägg till din
    1. Tack snälla du! Min positiva approach har fått sig en törn men nu vågar jag (snart) tro på ljuset i tunneln – igen! 🙂
      Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *