19/10 – om Wigells Florett nr 150.

18/10 - om en gåva till "nappungarna".
20/10 - om en stolt husfru!

Jag har begagnat-letat i flera år å nu äntligen: It’s mine!!

20121019-004058.jpg

I ärlighetens namn är det en Florida (nr 145) jag suktat efter men här ”sparade” jag ju en eller flera tusingar! Å eftersom jag inte har klämt på Floridan vet jag inte vad jag går miste om :p

Somliga ser som en sport att pruta för prutandets skull, men… vill man verkligen ha nåt är det ingen idé att haggla ihjäl sig anser jag: det var ett okej pris från början så jag köpte på ullisars vis med micket modest haggle 🙂 Att säljaren – som jag hittade på Blocket – dessutom var ärlig nog att hålla soffan till mig trots att han haft andra som velat köpa tycker jag ska premieras! Så, de där hundralapparna ”bjuder” jag på 🙂

18/10 - om en gåva till "nappungarna".
20/10 - om en stolt husfru!
13 comments Lägg till din
  1. Jag har (av uppenbara skäl) ingen aaaning om vad en Florida nr 145 är, men den soffa som är avfotograferad ser både söt och relativt bekväm ut så… what the shit? Men jag måste säga, med tanke på vad EmmaLi sa till mig i telefonen medan ni var på soffhämtarresa, att den verkar lite liten för 4 pers? ALLA skulle nämligen sitta i den… enligt storlilla Maali! 🙂

    1. Jag kan visa nån gång? Vi har provsuttit hela familjen och vi får faktiskt plats på de hundratrettifem centimetrarna! Fast det funkar nu, kanske inte om tio år eller så 🙂

  2. Finns ju ingen ”gilla” knapp men jag gör tummen upp! Väldigt snigg och passar hemma hos Hedbergs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *