20/10 – om en stolt husfru!

19/10 - om Wigells Florett nr 150.
21/10 - om riddar' Maali.

Igår kväll blev Mattias butik Lolles, på festliga Varbergsgalan i Sparbankshallen, utsedd till ”Årets Köpman” av stans köpmannaförening Varbergs Handel! Inför 597 sittande (dyrt betalande 😉 gäster och en massa personal tog han tillsammans med sina föräldrar emot priset och jag blev helt allergisk! Så stolt och så glad! Sen ska vi inte sticka under stol med att jag blev lite lessen att han glömde tacka sin fru i sitt tal såklart (det var ju jag som hittade Sofie – firmans säljande nytillskott! – om inte annat) men… äh, nu vet han hur en glömsk Oscarsvinnare känner sig ;D

Grattis Mallias!! <3 Idag har jag ett sår på höger hands ringfinger: ett resultat av alltför idogt applåderande såklart! En klappskada helt enkelt!

Kan inte låta bli att visa lokalblaskan HN:s miss i vart festligheterna hölls :p

20121020-131505.jpg


PS. Jag ligger fett efter i kommentarsresponsen; ber rodnande ödmjukt om överseende!!

19/10 - om Wigells Florett nr 150.
21/10 - om riddar' Maali.
6 comments Lägg till din
 1. 🙁 och 🙂
  Behöver tydligen mediaträning…så man fixar hantera stressade avslut!
  Du var väldigt snygg igår, också!

 2. Är det din man? Grattis – bakom varje framgångsrik man står en förvånad kvinna, sägs det…

  Själv har jag röstat på en ”gammal” elev som är nominerad i Norrköping.

  1. Visst är det min man det där! Men haha, i vårt fall är det nog inte så att jag är varken förvånad eller särskilt hjälpande/orsakande, men liite kanske jag har inspirerat och peppat sådär i skymundan och i lömskt smyg ;p

   Nu blir jag nyfiken! Vad är gamla eleven nominerad till/i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *