27/10 – om omplanerad lördag.

25/10 - om att ha kört i rätt tid.
28/10 - om tjohej i poolen!

Åååh jäkla skit. Hade fått sponsorbiljetter till Borås Djurpark (min arbetsgifvare gillar Elfsborg…) men årstiden satte käppar i hjulet; överrumplade av det kalla vädret i kombination med långa arbetsdagar var GSLen [läs: gasellen] fortfarande utrustad med sommardäck. Vi velade imorse fram och tillbaks i hundra år men valde till slut alltså att inte åka. Istället la vi tiden på att skifta hjul och äta skräplunch (det är just nu traditionellt årets enda veckor värt att lägga pengar på ett Happy Meal).

20121027-143451.jpg

Just nu, när solen försöker skina på parketten genom gruslortiga rutor, känns det förstås dynga att inte vara på djurparken. Men… imorron väntar barnkalas i Lerum och simlektion i Falkenberg så det känns trots allt mycket bra att ha fått vinteranpassade skor på bilen.

25/10 - om att ha kört i rätt tid.
28/10 - om tjohej i poolen!
4 comments Lägg till din
 1. Åh, jag håller med. Jag skulle vilja ha böcker året om på McD. Då skulle vi kanske äta där oftare. Eller ja, det vore ju kanske inte alltid en bra sak.

 2. Ja, Borås djurpark en solig dag är ju att föredra framför Donken och däckbyte… Men nu äré gjort… Min bil tuffar ff runt med sommardäck. :/ Bokmärker din sida.
  //Ulle från ”Alfons och Milla”-bilden hos Matilda S.

  1. Det är andra missade djurparksbesöket för kidsen 🙁 men nästa år nya försök.

   Jag har snokat hos dig också! Å jag återkommer gärna 🙂

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *