5/10 – om Ullrikas boxarnos.

4/10 - om en fortfarande skev nos.
6/10 - om en svullen nos...

”Har du fått sova något alls inatt?” var det första läkaren frågade när vi kom för att dra ut tamponaderna ur näsan imorse. Antar att jag såg ut ungefär som jag kände mig alltså…?

Det har varit en riktigt riktigt dålig dag idag. Trött och ont och blod och snor och tårar ger mer ont och snor och blod och ont och tårar och snor och ett huvud dunkande av trycket från blod och snor och… äh, du hajjar’t va. Till på köpet har jag massiv träningsvärk i överkroppen – troligen efter att ha legat som en spänd fjäder hela natten – men världens bästa Mallias har tagit hand om mig perfekt och bland annat tigerbalsamerat mig så nu kan jag faktiskt röra på nacken; om än jag blev iskall av linimentet? Men det är kanske normalt? Jag lever väldigt långt från just den delen av sportvärlden.

Hursomhelst. Jag hoppas idag var lågvattensmärket å att jag fr o m nu börjar vandra mot bättring. Idag var skit. Nu blir det bättre! Blod, snor och tårar, vik hädan. Målbild, here I come!

4/10 - om en fortfarande skev nos.
6/10 - om en svullen nos...
8 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *