7/10 – om osteopati, Lambi, ljudböcker, podcast och Filterfiske.

6/10 - om en svullen nos...
Dagsens tips: häng mä lite bah!

Okej. Nu går det bättre o jag kunde inatt sova nästan okej! Dock gör sig den taskigt attackerande förkylningen sig påmind o jag svettas ut lite feber i takt med att värken suddas ut med paracetamol och diklofenak.

En av mina bästisar frågade igår – med tanke på min tjuriga morfinvägran – om jag varit å rekat i alternativmedicinens vrår, å mitt förvånade svar blev ”nej”?! Hur kan jag ha missat det? Å andra sidan, jag tror inte det finns stark smärtlindring som inte gör en snurrig så det spelar kanske ingen roll. Dessutom har jag ju inte så ont längre så saken kanske får bero. Men! Har du råd ang alternativ smärtlindring tar jag tacksamt emot. Jag är öppen för gamla nymodigheter, och funkar det för en kines funkar det ju för mig 🙂

Några rullar Lambi dasspapper har stått hur länge som helst å väntat på sin tur (att torka sig i ändan duger det ju knappt till) och vips har turen kommit. Jag får inte fräsa utåt, alternativet lockar inte så micket, så tjohoo för mjukt papper. Dock. Skinnflådd är jag ändå. Tack för Elisabeth Ardens åttatimmarskräm då!

Men hujedamej för tristess. Datorn orkar jag inte ens titta på. Tv har jag ledsnat på. Alla ljudböcker är lyssnade på, apple har stupidifierat sina podcast till en rätt kass app som jag inte litar på och alla olästa mama-tidningar är utlästa. Mattias Offside har ett behagligt format (jag måste ha det jag läser i samma höjd som nosen) men dom är också snart slut allihop. Alltså. Är det nån som har gamla Filter liggande och vill låna ut/donera såna till en sjukt uttråkad konvalescent så; jess pliis!!

6/10 - om en svullen nos...
Dagsens tips: häng mä lite bah!
17 comments Lägg till din
 1. Gumman 🙂 så skönt att höra att du mår bättre! Dessvärre kan jag inte komma på nåt alternativ till morfin. Själv åt jag Alvedon och diklofenak efter mina operationer.
  Tidningar har jag inga men vill du se ngr filmer så har jag Marklunds senaste 6. Om du har några obrända DVD skivor kan bränna ut dom till dig! Jag gillar dom! Helt ny skådespelaremsamble mot dom andra filmerna med Helena Bergström.

  Tänker på dig och om din förkyldning ger med sig lite så kommer jag gärna med lilleman och håller sällskap 🙂

  Massa kramar från oss här hemma

  1. Tjohoo! Har inte läst en enda Marklund men filmerna ger jag gärna en chans! De kan väl inte var sämre än Bäck? 😉 Skivor har jag inte men ett USB-minne jag kan tömma har jag nog. Räcker det med 8GB?

   Just nu är det svårt att veta vad som är förkylning och vad som är normal post-op konvalescens för jag är visserligen snorigare än hela kommunens samlade förskoleverksamhet och jag nyser så taket lyfter sig men jag har inte ont i halsen längre. Kanske säkrast att vänta iaf. Jag är ju inte så himla mycket till sällskap heller tyvärr 🙁 inte än iaf.

   Krams och din gulliga omtanke värmer!!

 2. Du har ju inte sett alla sagan om ringen filmerna eller alla band of brothers eller alla gudfadern eller alla dox eller alla dammråttorna i huset vi missat 😉

  1. Nu tycker jag att du ska vara lite mer omtänksam mot konvalescenten!

   (om du inte har sett vita huset har jag den på DVD och även Downtown Abbey om du vill se om den inför säsong tre)

   1. Haha precis min tanke Jenny 🙂 fast alla missade dox vill jag iofs gärna se på Boxee Boxen! Dammråttorna bekämpades ju igår så jag hoppas det inte hunnit komma nya redan?!

    Downton Abbey har jag i färskt minne och West Wing har jag inte riktigt lärt mig uppskatta, men jag vidhåller att Bamse är väldans välkommen 🙂

    1. Ullis det finns massa Hollywood fruar och ensam mamma söker avsnitt du kan titta i kapp 😉 tv3play! 😉 Kraaam och kryas <3

 3. Några Filter har jag nog, och säkert nån Camino också, några jag-hinner-inte-läsa-dem-olästa Amelia ligger här också! Ska till HTH på torsdag, påminn mig onsdag kväll så plockar jag ihop och levererar till morkullan! Finns en del ljudböcker också – intressant? Annars är det väl nu du ska göra fotoböcker och sånt man aldrig hinner annars 😉

   1. Ja tack!! Jag påminner! Problemet med fotoböcker är att de kräver sitta-vid-datorn och det funkar inte riktigt nu för nosen rinner så när jag lutar mig framåt… idag är första dan jag satte igång datorn på nästan en vecka!

    Tias hyrde faktiskt tre filmer till mig idag, himla romantiskt gjort tycker jag!

    1. du får hänga upp den ovanför dig så du kan ligga på rygg och jobba 😀 som sagt, påminn på onsdag em!! Scrubs finns hos fröken Edlund så den kan du ju få tag i lite lättare!

     1. Jag ska försöka komma ihåg att påminna!

      ps. det går inte att ligga ner heller, huvudet måste vara högt (jag halvsitter och sover), annars hade den planen varit bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *