8/10 – om att himlen en kort stund var blå…

Dagsens tips: häng mä lite bah!
Dagsens tips: bli uppmuntrad när du är lessen!

…tack vare HBK!

Idag var det familjederby på Påskbergsvallen när mitt Halmstad spelade mot Varbergs BoIS. Själv kunde jag ju inte vara där och missade därmed att Halmstad först kvitterar, sen gör ledningsmål och slutligen ändå förlorar med 2-2. Det betyder att HBK ligger kvar på kvalplats uppåt och att BoIS ligger precis ovanför de nedre kvalplatserna.

Extra sur är jag ju på TV4 som flyttade den här matchen från lördag eftermiddag till måndag kväll för att få in den på sin jefla betalkanal. Sicken familjefest de dödade!! Sol och lördag eftermiddag till regn, blåst och kolmörk vardagkväll. Fifan. Buu TV4 jag gillar er inte i vanliga fall, efter det här är jag extra tjurig. Ni pajjar inte bara för åskådarna ni stjäl intäkter för klubben också. Pengar styr? Jo. Men jag tycker inte om när pengarna dessutom förstör.

Nu är himlen svart. Tack vare TV4. Skäms!

Dagsens tips: häng mä lite bah!
Dagsens tips: bli uppmuntrad när du är lessen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *