Dagsens tips: bjud på kalas!

12/10 - om att tyvärr ha haft rätt.
14/10 - om inställd barnpassning och lycka i bassängen!


Jaa! Äntligen ett inlägg som inte har med min trilskande näsa att göra!

 

Om några veckor transformeras familjens fyraåring till femåring och då vill hon ha ”pippi-kalas” 🙂 jag lyckades omförhandla till ”utklädningskalas (för dom som vill)”, jubilaren fick själv bestämma vilka hon ville bjuda* och efter lite o-flax men ombokning i programmet är önskad gympasal nu bokad!

 

Emmi skrev personligen under…

…hjälpte till att skriva alla adresser…

…och valde själv vilket klistermärke som skulle komma till vilken kompis 🙂

 

Utdelning/postning påbörjad (så det saknas 2 kort på nedersta bilden) och nu håller vi tummar för att alla/många små gäster vill/kan komma – och att kanske nån förälder känner sig nyfiken nog att hjälpa oss hålla uppsikt över kidsen bland ribbstolar och plintar! :p förra årets ponnykalas gillades av de flesta barnen tror jag men vi vågar inte göra en repris – eftersom inte lika många föräldrar uppskattade de små hästarna 🙂 trots att vi då iaf hade gott om vuxet sällskap att bjuda på kaffe!

 

* vilket betyder att det blev en del barn jag kanske inte tänkt på själv men de hon ”glömde” hjälpte jag lite fint att påminna om: alla namn rabblades iaf med stor förtjusning!

12/10 - om att tyvärr ha haft rätt.
14/10 - om inställd barnpassning och lycka i bassängen!
4 comments Lägg till din
  1. ÅH vad synd att inte adresserna syns, så jag ser om jag också kommer på utklädningskalas…. väldigt spännande (om vi vuxna också omfattas av reglerna) att se vad morfar klär ut sig till!! 😉

    1. Hehe! Men. Alltså, jag är rädd att det blir manfall på familjekalaset om det dunsar ner en maskeradinbjudan hos vilken som helst av de manliga släktingarna…!

    1. Det är skojigt men rätt stojigt med kalas men i år när det blev 18 små barn så har vi ju hyrt en liten gympasal att leka i: orkar faktiskt inte ha så många kids hemma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *