Dagsens tips: bli uppmuntrad när du är lessen!

8/10 - om att himlen en kort stund var blå...
10/10 - om en olycka som fick sällskap.

Det började redan i torsdags kväll när EmmaLi och Millan kom hem med fina teckningar som dom ritat till mig ”fö’ att du ha’ ont i näsan, mamma!”. EmmaLi hade dessutom (på eget initiativ tror jag?) gjort ett så fint halsband till mig som hon lämnade över!

20121009-183727.jpg

Sen har det förutom alla sms och omtankar i sociala medier då förstås! dröst in fler gulligheter: min mamma lämnade över en lättläst och -hållen bok, maken hyrde osentimental film, min kompis Linda var här med en hel drös spännande filmer och Melkermamman kom hit med lunch och höll sällskap/lät mig hålla låda! TACK fina! Och vet ni, jag kan idag ta emot sånt här nästan helt utan att böla – ett tecken på att jag är på bättringsväg väl? 🙂

Igår förresten. Besöksrekord men inte en enda kommentar? Hmm. Är alla anti-kvastar eller hade ni bara hoppats på nåt mer snaskigt att sätta tänderna i? :p Eller är det bara fotbollsintresset som saknas? Men det förklarar iofs inte varför jag inte fick en endaste kommentar på min alldeles för långa nosning den 1 oktober… men, kort och ytligt (eller skandalöst) ska det väl vara för att rendera respons för andra än mina allra närmaste!

8/10 - om att himlen en kort stund var blå...
10/10 - om en olycka som fick sällskap.
10 comments Lägg till din
 1. Det beror på att du är konvalescent! När det inte är viktigare än fotboll så är det lätt att av snällhet låta det stå oemotsagt. För du noterar väl också avsaknandet av medhåll!

 2. totalt ointresse av fotboll var orsaken till min kommentarsovilja 😉 hade rubriken avslöjat att det handlat om fotboll hade jag inte klickat på bloglovin-länken 😉

  Tittar in på torsdag med 3 Filter 1 Camino och 1 Amelia 😀

 3. 🙂 hoppas du gillar filmerna. Den sista kommer nån dag här i veckan! Möjligen på fredag för då skall jag till stan igen!

  Skönt o se att du är på bättringsväg 🙂

  Krans och hälsa hem till dina goa nosar!

  1. Tack snälling! En viss fröken jag-måste-testa-att-göra-saker-på-mitt-vis-TROTS-att-mina-föräldrar-ber-mig-låta-bli välte ut alla filmerna i en enda röra så nu vet jag inte vilken som kommer i vilken ordning.. men jag vet ju vilken som kom först iaf så den kan jag ju ge mig på!

   Jo det gick åt rätt håll… tills… tja, hände en olycka kan man säga. Men jag tänkte nosa om den strax så jag behöver inte upprepa mig här 🙁

   Massa krams tillbaka!

 4. Jag är så himla glad över att du har så många fina människor omkring dig. 😀

  Tssss… Jag var in på bägge de dagarna du nämner. Den första kommenterade jag inte för att jag inte hade något speciellt att säga och troligen inte kommer att se ungdomarna utföra sitt jobb (sen tycker jag ändå att det är bra att de har alternativ till att hänga hos någon hela dagarna) och det andra sammanföll med att jag var dödligt trött på fotbollssnack av en viss Viking som tjötat hål i huvudet på mig om sånt. Ytlig för att jag kommenterat annat istället? Nåväl, då är jag väl det. 😉
  Kram!

  1. Du är en av dom ~Sol~!

   Äh inte behöver du förklara dig heller! Jag var mest förundrad över att det dunsat in en massa nya nyfikna men att inte en enda lämnat avtramp? Å ytlig är du då rakt inte, aldrig på ti’n!

   KRAMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *