Dagsens tips: Netflix?

15/10 - om förskolegranskning på SVT.
16/10 - om bragden i Berlin!

Jisses det märks att jag är sjukskriven… HUR KUNDE JAG MISSA ATT NETFLIX NU FINNS I SVERIGE?! 😀 hujedamej!

Efter vad jag hann snoka mig till igår kväll så verkar utbudet inte vara lika imponerande som i USA; inga nya eller ”stora” filmer och bara de inledande säsongerna av TV-serier som fortfarande sänds. Däremot ska kvalitén – under förutsättningarna – vara okej på ljud och bild. Lite tekniskt tjafs: finns appar för iPhone, ATV och Android, verkar köra på Silverlight, har obligatoriska svenska undertexter till allt material, går inte ihop med Linux eller Boxee Box – än – men funkar via ex PS3 och XBoxLive. Och priset, tja 79:- per månad är väl klart hanterbart? För dig som har Spotify Premium ska det dessutom gå att få prova Netflix gratis året ut.

Viaplay följer förresten nu med strömmen och sänker sitt månadspris till samma summa. Bådar gott inför HBO Nordic som ligger i startgroparna för lansering – fri konkurrens i sitt esse 🙂

ps. för att inte verka alltför elitistisk vill jag förstås förklara: det handlar om streaming-tjänster för film och tv-serier. typ, ett spotify för tvn!

15/10 - om förskolegranskning på SVT.
16/10 - om bragden i Berlin!
5 comments Lägg till din
    1. Nä det förstås! Men jag har förstått det som att de ligger efter även ur svenska mått mätt 🙁 Typ, till säsong 5 av HIMYM och i Sve visas väl säsong 7 eller 8?

  1. SV: Tack för omtanken! Då ryggsmärtan troligtvis beror på en gammal trafikolycka samt att ischias inte är involverad så är jag och doktorn överens om att smärtis är prio ett för att se om ryggen läker ut vad-det-nu-är. Jag har själv jobbat på ortopeden med just ryggar så jag är rätt insatt i varför läkarna resonerar som de gör. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *