15/11 – om SD och rasism.

13/11 - om mer religiös nosning.
16/11 - om inköp på östkusten.

I kölvattnet av Expressens filmer där SD-politiker beter sig odiskutabelt illa svämmar Twitter över av viljan att visa vems land Sverige är. Personligen har jag inte hakat på just den taggen (#dethärärmittland) eftersom jag inte tycker vi ska använda ”deras” beklagliga uttryck, men jag läser mycket av allt som skrivs och blir djupt bedrövad. Mina farhågor besannas. Det finns mänskor som vänder detta till ett argument att fortsätta i samma spår… ”hellre järnrör än språkrör” osv.

Anledningen till att jag själv håller låg profil i sociala medier är att jag tycker det blir som att skälla i medvind eftersom de som läser hos mig redan är insatta och medvetna om vilken grundsyn Sverigedemokraterna har (hoppas jag?). Helt tyst har jag dock inte varit. Det kan jag ju inte 🙂 Bl a har jag delat med mig av det här. ’Från barn och druckna hör man sanningen’. Kan det inte äntligen vara slut på diskussionen ”Sverigedemokrater är inte rasister” nu?

13/11 - om mer religiös nosning.
16/11 - om inköp på östkusten.
2 comments Lägg till din
    1. Nä de folkvalda kommer aldrig erkänna (öppet). Väljarna däremot… där är det många som spottar sina rasistiska åsikter överallt – om än de inte förstår att de är rasister så är de det. Sorgligt. Läste du länken i inlägget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *