16/11 – om inköp på östkusten.

15/11 - om SD och rasism.
17/11 - om fototillägg.

Efter två dagar med feber hemma under en filt åkte jag i onsdags med maken på snabbvisit till hufvudstaden. Inköp till butiken låg på agendan (och min sjukdom fick snällt maka på sig). Vi bodde på Lord Nelson i Gamla Stan och förutom hur mysigt det är att bo och vakna på Sveriges smalaste hotell (gränder åt alla håll, såattsäga) fick vi från husets takterass en för mig alldeles ny och spännande vy att spara från näthinnan!

20121118-185607.jpg20121117-214746.jpg

Vi hann utöver affärsinköp även spendera lite privata pengar. T ex åt vi kvällsmat på italiensk kvarterskrog och blev så glatt överraskade av köket att vi slog små volter! Fast en sak dämpade besöket: stället ”vimlade” av säkerhetsfolk (okej, tre livvakter såg vi men ur småstadsmått mätt är det ett vimmel) och när skyddsobjetet lämnade lokalen fick vi Amarone:t i halsen… det var B. Söder och hans entourage… fy. Det förstörde en del av kvällen faktiskt, men vi gick vidare till Berns – lite trist, jag vet, men klockan hade blivit så mycket att alla andra ställen vi passerade var på väg att stänga (och det var för långt till Stureplan) – och när vi slutligen gick hem fick vi trots allt utlopp för lite SD-frustration när vi bussade högvakten på en snubbe som stått och pinkat på Slottet…

Vi fick förresten spenderat ännu mer pengar dan efter 🙂

20121118-185619.jpg

Sen åkte vi hem till de två fina ungarna som vi saknat och som passats av barnvakter av olika slag – bl a var Linda med EmmaLi på ridlektion och det hade gått jättebra, barbackaritt å allt! – och jag förundrades på hemresan av 1) att jag blir bedrövligt värre åksjuk på X2000 i mörker än i dagsljus, 2) att vi av klientelet att döma inte längre är ensamma om att fynda 1 klass-biljetter och 3) att tåget var i tid både tur och retur!? Kan också konstatera att jag gjorde rätt i att lämna vrålsnygga-löv-it-to-die-for Michael Kors-väskan på NK; 1) jag lever ”fel” liv så/och 2) ingen hade trott att den var äkta ändå ;p

Tack alla gulliga som hjälpt med barn och katt, och tack Stockholm för mycket trevligt bemötande!

 

 

15/11 - om SD och rasism.
17/11 - om fototillägg.
10 comments Lägg till din
 1. Det var bara roligt att va iväg med henne. Och se hennes glada lilla ansikte när det gick så bra. Gullunge 🙂
  Ställer gärna upp fler gånger om det behövs!

  Hälsa henne från mig och den lilla Millan 🙂

  ps. när skall vi ses så jag kan lämna en liten sak till EmmaLi ds.

  1. Jo det var ju det enda som var bokat – utöver Armani 🙂 Köpte tändstickor och servetter (köpte bara ett paket men de tog betalt för två…) samt en alldeles fantastiskt fin väska med Estrids elefanter på! Inga underlägg dock ;p

    1. Njä den var från liten bod i Gamla Stan. Inte på värsta turistgatan (Västerlånggatan heter den väl?) utan från en av ”bakgatorna”: främjar gärna de lite udda som du vet 🙂

     Krams och grattis igen!! Hoppas du haft en fin dag – trots kaffetork ;p – och så passar jag på att ursäkta lite trötta-på-varandra-typ hedbertar som tyckte det var jättetrevligt att få komma på fika! ♡

     Nu ska vi jobba på att du börjar fundera på att uppdatera teknikbeståndet i ditt hem 😀

     HK!!

 2. Åh, jag hade tänkt bo på just Lord Nelson i december, men det funkade inte tidsmässigt för Vikingen så det blir inte av. Jag vill så gärna bo där i alla fall någon natt, bara för att. 😀

  Fina bilder. 🙂
  Kram!

  1. Jag kan absolut rekommendera det hotellet! Det är litet och enkelt och frukosten är inte vad man kan vara van vid från stora kedjor men vårt rum var rent och fräscht och läget är ju speciellt och skoj! Boka där när ni kan tipsar jag: För en lite annorlunda storstadshotellvistelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *