19/11 – om hurra för min mamma idag!

18/11 - om ett ogiltigt simborgarmärke.
Dagsens tips: lev nu!

Min mamma fyller år idag! JAA MÅÅ HON LEEEVAAA!! I eftermiddag bjuds det på fika/tårta för av en slump lediga hela familjen hedbert! Presanger paketerade och halsar uppsjungna, till på köpet skiner solen nåt alldeles fantastiskt genom lortiga fönsterrutorna och det är en alldeles härlig och krispig höstdag!

18/11 - om ett ogiltigt simborgarmärke.
Dagsens tips: lev nu!
9 comments Lägg till din
 1. Och fantastiskt gott var det!
  Dessutom såg födelsedagsbarnet inte en dag äldre ut än tjugofem!!!

  Kramar och grattisar till min svrmr igen, även här i hennes dotters nosar!

  1. Ha, ha, ha, Tack söte Mallias,(och Gullis såklart)fast jag TROR jag kan säga med bestämdhet att jag var både ofetare och oskrynkligare vid 25!

   Men det var bra med självbjudna, initiativrika fikagäster för yttereligare (spontan)gäst hade kaffet klart när han kom och nu känns inte det riktiga kalaskalaset lika bråttom!
   Tack för finemangpresenterna också, båda ska komma till nytta!

  1. Bra med fett på vintern:
   fåglarna gillar det, man fryser inte lika lätt, man har tyngd med sig i köiga situationer, tar slantarna slut har man längre svältsträcka än en mager, man är/ser kramgo (ut), man är mjuk, tål mer sprit…

   ..jag känner just nu att jag måste äta upp mig…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *