23/11 – om back to teen.

22/11 - om plötsligt inte så miljömedveten.
24/11 - om Black Friday vs "köpfri dag".

Ullisar är tonåring igen. Antingen det, eller så har jag fått pricksjukan? Hujedamej. Å ont gör det mä. Clearasil, finns det fortfarande – eller vad gör sig ungdomarna förtvivlade på nuförtiden? Tror inte det funkar på stundande medelåldershud i vilket fall… men… eh, jag liksom bara undrar typ :p

Nä. Dålig sömn och dålig mat tar ut sin rätt. För att kröna eländet byttes tacosarna (okej, vi har aldrig den typen av fredagsmys men jämförelsen drogs till för att sätta i perspektiv) mot kebab med Mallias efter sena jobbpasset å sen Tassimokaffe i badkaret.


20121123-225538.jpg


Imorron jobb sen helg! Fina fisken.

Glad fredag kära nosare!

22/11 - om plötsligt inte så miljömedveten.
24/11 - om Black Friday vs "köpfri dag".
6 comments Lägg till din
 1. clerasil finns säkert ännu, men jag tror dock inte det innehåller så bra ämnen. Många får väldigt torr hy nu på vintern och då kan prickarna dyka upp. Jag hade testat mycket fukt av ekologiska hudvårdsprodukter, weleda är ett bra märke tycker jag, gärna baby serien. Ett annat tips är att äta en matsked linfröolja varje dag, det tipset fick jag när jag hade massa utslag som inte ens kortison som vården tipsa om hjälpte. Efter första dagen minskade utslagen och efter ett par veckor var de som bortblåsta. Hoppas mina tips kan vara till nytta. kram kram

  1. Va gullig du är Jenny!! Tack för alla dina tips!

   Jag har faktiskt riktigt bra produkter från ekologiska Maria Åkerberg (tidigare Dermanord), men… äh, man måste ju använda dem de gör ingen nytta i skåpet… dessutom måste man nog sova och äta för det går inte att trolla ens med ekologiska varor 🙂

   ps. Weleda använde jag en hel del tills jag kom på att de är antroposofer och tjipp så var det slut på den bekantskapen tyvärr 🙁

    1. Äh, det är bara jag som har svårt för sektliknande företeelser. De har många bra tankar, bl a de ekologiska/biodynamiska odlingarna och ett ”öppet sinne” för alternativmedicin. Men. Det går lätt överstyr när allt centraliseras till en så liten geografisk punkt. Googla lite på antroposofi så kan vi se om vi tycker lika samma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *