24/11 – om Black Friday vs ”köpfri dag”.

23/11 - om back to teen.
25/11 - om bedrövligt grått.

Dom är änna lite motsägelsefulla dom däringa amerikanarna. Å ena dan har dom årets största shoppingdag (typ att jämföra med första mellandagsreadan i Sverige) å andra dan har dom köp-inget-alls-dag som ”protest mot konsumtionssamhället”. Jomenvisst. Såatteh.

Har du handlat nåt idag?

23/11 - om back to teen.
25/11 - om bedrövligt grått.
6 comments Lägg till din
 1. Ja jisses, black friday igår och så för att döva det dåliga samvetet en köpfri dag idag… Är liksom en bild av hur samhället och många fungerar i stort. Välgörenhetsbaler för att kunna glänsa i grannskapet, men så den där lilla bisaken med insamlingar till de lägre ställda för att det ska se bra ut. Tsss.

  Nej, jag har inte handlat något idag, men min man. 😉 Han fick äran att köpa mjölk och bröd.

  Kram kram!!!

  1. Helt på din linje: en konsekvent ”handla medvetet” (t ex aldrig mer än du behöver) hade jag ställt upp på men det här känns ju så jäkla beige. Eller alltså. ”hade ställt upp på” är fel ordval: det är ju så jag försöker leva varenda dag – dock utan välgörenhetsbaler, hashtaggar på twitter och glänsande rocknålar på kragen 🙂

   Passar på att önska en härlig söndag!
   Tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *