28/11 – om en pimpad arbetsoutfit som försök till uppmuntran.

26/11 - om hamstrar in da haus.
29/11 - om noll tolerans.

Bilen nu lämnad hos Volvo för analys och kostnadsförslag. Allt under femtusen känns som en ”vinst” men hejdå fina julklappar 🙁

Liksom igår förgyller jag idag min arbetsuniform med finaste halsbandet. När saker känns lite extra tunga fingrar jag på trösten runt halsen i form av små på rad kärleksfullt placerade delfiner, blommor, hästar, björnar med vänner i färgglad plast. Jag fick detta av EmmaLi när jag var nyopererad och det är en av de vackraste gåvor jag fått tror jag!

20121128-104058.jpg

26/11 - om hamstrar in da haus.
29/11 - om noll tolerans.
4 comments Lägg till din
    1. Fina halsbandet funkade som lugna-sig-efter-offerten 🙂 Och jodå, vi mår bättre än bilen. Vi blir la lite drygt sex laxar fattigare men det får det la va värt att få en bil som går att bromsa?

      Det jefligaste är att det är ett helt unikt fel verkar det som. Vår kontaktperson på Volvo hade hört talas om att de haft en (japp 1, bara EN, solo UNO, only ONE) bil ever som gått sönder på det här viset och det var en taxibil. Som väl gått typ en miljard km längre än vår. MEN. Skumt som vispat ägg är att delarna ändå finns att köpa; PÅ bildepån?!

      Nåväl. Med lite tur har vi bil till helgen. Men lite otur får vi åka taxi till kalas på lördag och simlektion på söndag 🙂

  1. Hoppas, hoppas, hoppas att bilen är billig att livrädda. De är ju så otacksamma de där monstrena, de bara drar och drar och drar. Kostar pengar till förbannelse med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *