8/11 – om att fylla en handfull ♥

Dagsens tips: fotoredigering i mobilen.
9/11 - om religiösa funderingar.
20121112-110833.jpg

Älskade lilla kloka unge, fina lilla stolta storasyster och alldeles perfekta lilla barn! Idag blir du femåring och tiden har runnit som sand mellan mina fingrar. Jag har fångat små korn av minnen och sparat men mycket har bara rusat förbi, omöjligt att fånga i flykten men fullt möjligt att njuta i stunden!

Idag för exakt fem år sedan, kl 1:20, fick du hjälp ut i världen av läkare och barnmorska – och lite av din pappa och mig – och från första stund du andades luft har jag älskat dig så hårt att det ibland nästan gjort och gör ont! Du har öppnat mitt hjärta på ett sätt jag inte trodde var möjligt, du har gett mig lycka jag inte kände till, du har väckt en tiger och du har sövt en egoist. Du är min stjärna! Du (och din fina lilla syster) är min stoltaste bedrift och jag är så förälskad i dig att jag ibland nästan har glömt leva mitt eget liv.

Jag vill inte stå i din väg men jag vill inte heller sopa framför dina fötter. Jag vill försöka hjälpa dig finna ditt eget sätt, hitta styrka och tro på dig själv. Jag tror på dig! Jag litar på att du vill och kan och jag hoppas du vet att jag alltid finns här bakom, nedanför, att fånga stötta peppa hurra dämpa hjälpa och alltid alltid älska!

Dagsens tips: fotoredigering i mobilen.
9/11 - om religiösa funderingar.
18 comments Lägg till din
 1. Gulp och snyft, förstår PRECIS hur du känner!

  Jag kan inte säga annat än: GRATTIS till dig och Mallias som begåvats med detta underbara barn, lillasyster är naturligtvis lika, men annorlunda, underbar och lika älskad!

  Detta gäller även för syskon som blivit vuxna och kanske inte längre älskar varandra som förr, men de älskas lika mycket av föräldrarna… konstigt men sant… vänta får du se! <3

 2. Vilken skatt och vilken gåva denna tjej är! Men också, vilken skatt och vilken gåva är inte detta inlägg för henne när hon blir äldre och i tonårens jobbiga tid funderar över om föräldrarna verkligen älskar henne ♥

  Äpplena faller ju sällan så långt från trädet, vilket är väldigt tydligt i fallet EmmaLi och Ullis! ♥

  1. Oj pang bom tonårstid strax är du här! Hujedamej.. jag är livrädd för att hon kommer bli äldre men jag kan knappt bärga mig till vad som kommer hända i hennes liv redan imorgon!

   Tack för pepp och otroligt vänliga ord Marina ♥

  1. Nu blev jag allt lite allergisk Agge ♥ det där är bland det snällaste någon kan säga! Om mina döttrar håller med är mitt ”jobb” väl gjort. Jag önskar så att jag ska lyckas hjälpa mina barn utvecklas till starka stolta och sympatiska. Solidaritet är nyckelordet, och kritiskt tänkande. Och kärlek. MYCKET kärlek och omtanke!

   Krams!

  1. Tack för grattis och snälla ord! Det är ju inga unika känslor såklart men jag blir så glad för uppskattningen!

   Ska hälsa henne från dig imorron 🙂
   Massa krams!

 3. Så fint skrivet…. sitter här med tårar i ögonen. Mitt i prick vad jag känner och som du själv skriver, vad alla barn borde få höra och känna.

  Stort grattis till finaste 5-åringen!

  Och ett stort tack till fina du för dina ord på bloggen, de värmer ;.)

  Kraaaam

  1. Alla föräldrar vill sina barn gott, innerst inne. Det är jag säker på! Tack för ditt snälla skriv Linda! Och det jag skriver hos dig, det menar jag på alla tänkbara vis: du är så strålande vacker!!

   Kramar i mängd skickas några mil söderut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *