11/12 – om trettondagsdagen fast tvärt om.

10/12 - om ny teknik vs användarna.
12/12 -12°C och en underbar vinterdag! (fram till lunch iaf)

Om tretton dar är det julafton. Jag har köpt typ fem julklappar. Har alltså några kvar.. fast nån julstress känner jag inte av!

Värre då att magen kurrar hysteriskt, med tanke på att det magsjukas till höger å vänster (inte inom familjen dock! – än?!) just nu känns det som. DET stressas jag av. Men julklapparna?! Dom fixar la tomten förresten?

10/12 - om ny teknik vs användarna.
12/12 -12°C och en underbar vinterdag! (fram till lunch iaf)
6 comments Lägg till din
 1. Jag har köpt en enda julklapp hittills. Tänkte ge mig ner på stan i veckan och se om jag inte kan utöka det antalet lite. Har ingen lust att springa som en yr höna bland miljarder människor dagen före julafton. 😛
  Den där tanken om att tomten kommer med klapparna är förresten väldigt trevlig. Synd att min vetenskapliga sida konkurrerat ut den som tror på tomten. 😉
  Kram!

 2. Om saker sett ut precis som jag ville så hade jag varit klar med alla klappar utom en eller kanske två. Nu ser, kanske som tur är, inte saker ut precis som jag vill så jag har ett okännt antal klappar kvar att fixa! Inser att vi måste strukturera upp till vilka vi ska ska ha julklappar i helgen.

  (M är klar, enligt mig, inget annat ens påbörjat. Jag hade velat att det bara saknades ett symboliskt till maken och svärmor)

  1. Barnen är ju de lättaste, de är så små att de inte ”kräver” några dyra eller omständliga julklappar: Milla önskar sig t ex ett rosa skärp, det är det enda hon sagt att hon vill ha!

   Lycka till iaf! Hoppas du hittar något bra och värt! Oavsett vet de ju att du älskar dem även utan den perfekta julklappen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *