13/12 – om fotograf Hedbert 3.0 (å lite Lucia).

12/12 -12°C och en underbar vinterdag! (fram till lunch iaf)
14/12 - det fruktansvärda i Connecticut.

Familjens minstaste har upptäckt glädjen genom en kameralins!

20121213-150437.jpg


Försökte förresten få lite gemensam luciastämning med döttrarna – inför lussefirandet på förskolan ikväll – men det höll inte så länge 🙂 två visor lyssnade de snällt sen tog tålamodet slut. EmmaLi undrade vilket land det var i och Milla konstaterade att Lucia hade en tårta på huvudet. Jag försökte njuta för äntligen ett tv-sänt lussetåg med barn! Vuxna röster i perfekt körharmoni i all ära; jag föredrar ett rart, lite skevt men hjärtligt luciatåg!

Det bådar gott inför ikväll 🙂

12/12 -12°C och en underbar vinterdag! (fram till lunch iaf)
14/12 - det fruktansvärda i Connecticut.
2 comments Lägg till din
 1. Haha! Klockren kommentar, tårta på huvudet! Lycka till ikväll. Håller med dig, barn-lussetåg är det finaste.

  Januari satsar vi på ;.)

  Jag följer numera dig på instagram. Vill du följa mig heter jag ”familyspace”.
  Kram

  1. Jag tror jag har hört det från barn förr så det är väl en naturlig koppling de gör? Det är det enda ställe de vet där man sätter brinnande ljus på samma ställe sådär 🙂

   Såg att du letat upp mig så jag har redan börjat följa dig också!

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *