14/12 – det fruktansvärda i Connecticut.

13/12 - om fotograf Hedbert 3.0 (å lite Lucia).
14/12 - om lussefirande x 2!

Sandy Hook Elementary School. Kanske världens allra otäckaste skola klockan halv tio (lokal tid) imorse.

Och alla som den senaste tiden lagt helt bedrövligt mängd fokus på pepparkakor och borttagna nidbilder från en tecknad film: här har ni något verkligt att lägga sorgenergi på.


Precis som en bekant klokt poängterade så har det ena inte med det andra att göra, men med tanke på att ”alla andra” drar felaktiga paralleller mellan missriktade försök att vara till lags och ”invandrares rätt att få bestämma över våra liv” så gör jag detsamma: jag drar korkade paralleller.

Ta hand om er alla fina goa kloka nosare! Ni andra, ni smygrasister och missunnsamma bakåtsträvare… äh, ni läser ju ändå inte här så det spelar ingen roll vad jag tycker om er… men det är inga snälla saker jag tycker, DET är ett som är säkert.

13/12 - om fotograf Hedbert 3.0 (å lite Lucia).
14/12 - om lussefirande x 2!
4 comments Lägg till din
  1. Ibland blir jag så less på detta värnande om våra traditioner. Som om vi firat allt på samma sätt sen hedenhös och aldrig någonsin ska ändra nåt. Jamen klä ut er till pepparkasgubbar och sjung för all del. Inte är väl det en så viktig sak innan ett missförstånd uppstår och man tror att det censurerats? I alla luciatåg, i alla tider har väl vissa sånger fått stryka på foten för att man inte orkar lussa heldagsvis. Ett år en, ett annat någon annan.

  2. Instämmer till fullo i dina kloka ord. Varför lägga åsikter på invandrare som grupp, åsikter som främlingsfientliga svenskar har bestämt att de kommer från invandrarna. Gläder mig att det är fler än jag som reagerar så här…

    1. Tack snälla för konstruktiv och vänlig kritik. Jag tror att vi var många från början, och blir allt fler, som börjar förstå och ändra åsikt. Iaf vill jag tror det. Herregud så hemskt det vore annars?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *