19/12 – om RIP Instagram?

17/12 - om årets julkalender.
20/12 - om sjukdom i antågande, fyra dar innan julafton.

Helt enligt förväntning kommer foto-communityt Instagram (som tidigare i år köptes upp av Facebook) från och med nästa år Zuckerbergifieras. I sin kamp mot Google (som nyligen köpte Nik Software; för att komma åt fantastiska fotoredigeringsappen Snapseed) klivs över lik för att bli störst.

Jag hoppas hoppas att Instagrams båda grundare – och deras forna anställda – verkligen fick bra kontantbetalning för sitt företag? Den först överenskomna $1miljard sjönk kvickt till $700miljoner iom Facebooks börsintroducering. De skrattar – förhoppningsvis? – hela vägen till banken, och många av oss instagramare gråter när appen hamnar i papperskorgen.

Nu återstår bara Twitter på tronen. Frågan är hur länge till?

17/12 - om årets julkalender.
20/12 - om sjukdom i antågande, fyra dar innan julafton.
4 comments Lägg till din
 1. Det låter ju ruskigt tråkigt om det blir som det påstås… Men de kom ju med ett försvarstal igår och backade, tror du inte på det? Själv tänker jag hoppas, hoppas och åter hoppas. Och kanske blir det papperskorgen för appen. Men inte än väl? Hjälp mig, du kloka kvinna…

  1. Jag såg den där dementin bara nån eller några timmar efter att jag skrivit det här inlägget faktiskt, men… äh, jag fick aldrig tid att justera och sen föll det i glömska. Och sen kom influensan… ja, du vet 🙁

   Men nu så! Jag är glad att de lyssnade. Men… tja, jag vet inte det är nån större skillnad egentligen. Det är en omformulering av det juridiska, men det är fortfarande samma innebörd. Och inom en snar framtid kommer instagram se ut som facebook: dvs fullt av reklam och ”XXX som du följer gillade det här fotot” i feeden. Då tror jag att jag lämnar skeppet – beroende på hur det hela utformas. Men just nu så… tja… mitt konto är nu ändrat till hemligt och så får vi se hur det blir i fortsättningen?

   Men du. Klok? Jag? HAHAHA! Det är ju DU som är den kloka och kunniga i vårt sällskap woman! ♥

   KRAMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *