20/12 – om sjukdom i antågande, fyra dar innan julafton.

19/12 - om RIP Instagram?
21/12 - om inställd undergång.

Mår tjuvens, ont i huvud å hals, mage i oordning, torrhostar nästan blod (alternativt klyks på gränsen till kräk) samt ett munsår modell riiili groß i grocess. Maj gadd. Fast ingen feber faktiskt? Än.

Stenslocknade på bussen hem efter att ha allmosat resan för en tjej som inte hade biljett. Hon hade gjort slut på betalkortet på Gekås sa hon, men hade kontanter, och cash is loser på Hallandstrafiken (vilket är bra). Att hon därför inte erbjöd mig kontanter – när jag för att vara snäll betalade med min ”reskassa” – sätter jag på förvånings-kontot 🙂

19/12 - om RIP Instagram?
21/12 - om inställd undergång.
6 comments Lägg till din
 1. Kryas!

  Massa god karma på bussbetalningen! Ibland får man kanske vara glad för att man vet att man gjort något som man hoppas någon annan skulle gjort för en själv om det krisade. Hoppas hon själv insett att hon borde Gert dig pengar!

  1. Javisst! Å jag hjälpte ju inte henne av nån annan anledning än att jag tyckte synd om henne, hon såg så förvånad och glad ut att jag tror du har rätt! Kanske kom hon på sig i efterhand?

   Krams!

 2. Ja, varför förvånas man inte? Men man kan ju hoppas att hon i rena förskräckelsen över din snällhet kom av sig…

  Krya på dig nu vännen… Kram!

  1. Jag blev rätt snopen faktiskt när hon – efter att minst tre gånger förklarat för chauffören att hon hade kontanter – inte erbjöd dem till mig, men… äh, jag ville ju liksom inte ge bort med armbågen så när hon inte sa nåt själv kunde jag faktiskt inte med att be om pengar av henne. Jag förstod att hon inte hade pengar på sitt kort och ville ju inte hon skulle bli stående i Ullared halva natten :p

   Ett retroaktivt tack för omtankar också! Och all annan hjälp jag fått från dig de senaste dagarna ♥
   KRAMS!

 3. men usch å fy å blä 🙁 hoppas det är en snabbt övergående bacill och att du är den enda som den attackerar!

  Jag tror också att hon blev så förvånad över din snällhet att hon helt glömde bort sig 🙂

  1. Ååååh, tänk om du fått rätt vännen!! Det här är tamigtusan den allra jävligaste bacill jag nånsin stött på tror jag!? Eller heter det nåt annat när det är ett virus kanske? Om det nu är det influensa är?

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *