21/12 – om inställd undergång.

20/12 - om sjukdom i antågande, fyra dar innan julafton.
22/12 - om sjukt mycket influensa.

Uääh. Nog för att jag sov som en kratta; ömsom frös som ett asplöv ömsom varm som en kräfta, men jag blev trots det mycket förvånad när termometern imorse visade nästan 39 grader.

Det var bara till att ringa å sjukanmäla sig (och känna sig som en skurk, årets mest hektiska tid passar sämst för frånvaro) och sen direkt tillbaka i säng och zzz ungefär typ hela dan. Länge sen jag mådde så här ussligt. Febern är en sak, men hostan… fifan… jag hostar nästan blod i kombination med taggtråd i halsen (och träningsvärk i magen). Men vad värst är. Jag kräks nästan av host. Och om tre dagar är det julafton. Mjau. Och ho ho ho… st 🙁


20121221-225652.jpg

20/12 - om sjukdom i antågande, fyra dar innan julafton.
22/12 - om sjukt mycket influensa.
4 comments Lägg till din
  1. Men lilla Ullisnosar 🙁 inte bli sjuk nu!!!! Skickar en massa massa krya på kramar och hoppas du frisknas till!
    Stor BAMSEKRAM från oss ❤

    1. Men det blev jag… jättejättejättesjuk… usch och fy. Sämsta julen nånsin tror jag 🙁

      Fast mjau och TACK för din gullighet vännen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *