2/12 – om simskoleavslutning med oturlig final.

1/12 - om nytt men tomt i nosarna.
3/12 - om äntligen vitt i Halland också!

Terminsavslutning på simskolan! EmmaLi valde bort skeppsbrott med alla andra barnen, ”jag vill inte att hajarna ska äta upp mig! :(”, och fick på eget initiativ och glädje hela 50-metersbassängen för sig själv. Pappan, syrran å jag stannade på land och efter en inledande hel!! vända ryggsim slog hon kullerbyttor, skuttade från kanten och visade mellan raderna att hon kan sparka vatten så bra att hon med stor sannolikhet klarar sig fint utan förkläde i bassängen nästa termin!

Lite sorgset blev det sen ändå när Millan å jag köade i en kvart för att få köpa ett ”järnmärke” (simmärket Emmi klarat under terminen) och det visade sig vara slut!! Uääh! Millan var besviken för sin systers skull, jag var besviken för min i onödan svettiga tishas skull och EmmaLi var besviken för att inte få märket med sigs skull. Men vi tröstade med skräpmat på vägen hem å sen var besvikelsen typ bortglömd 😉

1/12 - om nytt men tomt i nosarna.
3/12 - om äntligen vitt i Halland också!
21 comments Lägg till din
 1. Lilla sötnosen <3 Ska inte svära på att hon är den yngsta men en av de yngsta vi har i haft i hajen är hon definitivt!

 2. Söta EmmaLi! Duktig hon är! Äntligen ska Clara börja sim till våren ska bli såå kul 🙂 får man inte köpa märken typ på simhallen här om dom har det? 🙂

  1. Men du är ju världens gulligaste du Agge!! Och hehe, hon brås inte på mig inte… jag hade aldrig vågat hoppa från den där skithöga pallen :p

 3. Och jag hade en överlycklig M som ringde och berättade att han klarat sin guldpingvin! Nöjd att jag organiserade så att pappan och han kunde gå på simmet!

    1. Dom hamnar nog hos mig, i stora bassängen, går inte att ha mer än ca 5 barn på H&R om man ska simma på den nivån så vi sa att vi provar så här. Dock inget hundra spikat än. Lektionen innan Emmis.

     1. Ah! Simfröken som simfröken igen! Anar två glada barn! (och en mamma som börjar leta våldtäkt om hon måste vara i vattnet)

      1. Aha! Ja där har jag aldrig varit.. men det ÄR klart bättre att vara i en riktigt bassäng. De får ju sträcka ut och simma ordentligt vilket är svårt i en liten pool.

       Passa på att kolla om de har våtdräktsrea i butikerna nu efter jul? Eller så övertalar Kallelin och du era män att ta några terminer sim nu 😀

      2. Ärligt, den håller aldrig under 28 grader, SÅ kallt är det inte 😉 Vill nån ändå ha våtdräkt så finns ju Surfers paradise ett stenkast från din dörr, de har med all sannolikhet rea nu! Även de vuxna får simma rätt mycket på mina lektioner så jag tror inte ni hinner bli kalla 😉

      3. Hehe! Jag tycker inte heller att det är så kallt, fast den ena av mammorna får ju verkligen inte vara i kyla så allt under 35° är nog otänkbart 🙁 och den andra fryser när hon träningssimmar har hon berättat! Hon är tro det eller ej mer frösen än mig! 😀

      4. Jag har frusit i vatten som var 29 grader, med våtdräkt. Och full dykutrustning…

       Men allvarligt, håller verkligen stora bassängen 28? Brukar det vara så eller är denna varmare?

      5. Ja, alltid minst 28, står på väggen vilken den aktuella temperaturen är. Varberg håller 26 och dom två graderna gör enormt stor skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *