22/12 – om sjukt mycket influensa.

21/12 - om inställd undergång.
23/12 - om illness, all in.

40 grader i min kropp (med febernedsättande får jag ner tempen till strax under 39) och jag skojar inte, jag har sovit ännu mer idag än igår. Försökte titta lite på tv men det gick inte. Hostar inälvorna ur mig också och har taggtråd i halsen. Varje halvtimme inatt var jag uppe å spottade slem, gick inte att andas annars. Hostade så jag nästan kräktes. Nä. Så här vill jag inte ha det mer! Julafton är två dagar bort…

21/12 - om inställd undergång.
23/12 - om illness, all in.
10 comments Lägg till din
  1. Nu har jag nästan kryat mig! Tänk, jag visste inte ens att man kunde vara så här sjuk av nåt så ofarligt som en influensa?! När jag pratade med 1177 idag, ville kolla om jag fortfarande smittar eller om jag kan börja jobba, berättade hon att två veckors sjukdom inte är ovanligt alls!? Jisses.

   Hoppas hoppas att ni hade det riktigt bra över jul!
   Kramar!

 1. Du är ju så utsatt för alla baciller där du går i butiken 🙁 inte så konstigt då att den här monsterflunsan som gått runt hela hösten däckar även dig. Kryp ner och prova lite rom eller whiskey (varm) med honung.

  1. Men ååååh det DÄR tipset skulle jag kanske haft i tid? 🙂 Fast… jag fixade inte ens tanken på starksprit när det var som värst. Men varm rom hade kanske varit snällt mot halsen?

   Jo. Vi har mycket baciller i omlopp på jobbet. Lite tokigt blir det ju också när vi är så kort om folk att vi knappt kan stanna hemma när vi är sjuka och då smittar vi varann och… det blir en jäkla ond karusell…

 2. Kryas på dig! Själva vet vi inte heller om vi får fira jul med nära och kära. Ida är dålig och vi vet inte vad det är. Hon kan inte äta utan att kräkas och det är INTE magsjuka. Va hos doktor Tariku idag och men han kunde inget göra 🙁 Vi hoppas magen bättrar sig här så vi kan åka till mormor och morfar.
  Hon har ju haft den där flunsan som du har. 40 elaka grader och hosta så hon kräktes. Mkt slem och ont i kroppen! Vi hoppas att alla bättrar sig snabbt under morgondagen så vi kan fira jul som vanligt.

  Hör av mig en snabbis imorron så jag kan komma förbi och peta in klapparna genom dörrspringan.

  Krams och kryas!

  1. Det låter som att Ida, EmmaLi och jag haft samma virus. Emmi hade ju över 40° grader i tre dar (julafton drog hon till med hela 41°…) och hostar gör vi ju allihopa.

   Nä. Nu är jag trött på det här! Och det hade varit skojigt att få till ett juligt familjefirande också! Just nu satsar vi på nyårsafton 🙂 hoppas ni fick det mys och att alla ungar kryade sig i tid?

   Krams!

 3. Låter inget vidare! Krya på er!

  Två femtedelar av Klostervillans invånare är vaccinerade mot denna skit. Håller tummarna att det hjälper och att övriga tre inte heller insjuknar.

  Kram

  1. Med tanke på våra jobb vaccinerade jag mig mot säsongsinfluensan i flera år, men jag blev så jäkla dålig av vaccinet att jag de senaste åren valt att avstå. Men efter i år… tja… jag vet inte jag… läkaren sa att jag borde ha visst skydd i några år framöver men jag vet inte jag? Det sägs ju att det är helt olika virus varje år så han kanske bara var deppig?

   Många kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *