8 comments Lägg till din
  1. Vi drack faktiskt lite saftglögg ikväll också. Eller, Milla drack… hon snodde åt sig allas!

   Emmi hade 41 grader för lite drygt en timme sen. Jippi. Och både Tias å jag känner hur febern är på väg mot oss igen. Eller alltså. Den har ju aldrig lämnat. Bara effekten av alla piller som gått ur…

   Hoppas ni hade det härligt! Å att du kanske fick din cashe? 🙂

   Krams!

 1. Fy för era sjukor, men hoppas ni firat lite jul trots feberkänningar både högt och lågt. Här är vi på kräksjukealert med den minsta som såg till att lägga en fin present i sängen precis innan gästerna dök upp på julfirande. Vi andra bara väntar på att falla in i toaletten.
  Kram på sig

  1. Omtänksamt att lägga det i er säng och inte i sin egen. Dela med sig liksom… uääääh! Magsjuka har alltid legat högst på min lista över ofarligt djävulskap!! Men efter det här är jag inte säker på att den ska få ligga där på toppen ensam… influensa hamnar inte långt efter…

   Fast kräk är nog ändå jävligare. Jo. Det är det. Blä!!

   Hoppas ni andra klarat er iaf?

   Krams i mängd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *