29.12 – om no voice.

28.12 - om en sorglig googlehistorik.
Dagsens tips: bli positivt överraskad av en produkt du trott du kände.

Första dagen på jobbet på över en vecka, och… det var skitskoj! Kul att få vara nyttig, roligt att få träffa kollegorna och framför allt, alla glada kunder förgyllde dagen! Men, intet bra som inte har nåt kasst med sig; jag slocknade som en sten i soffan innan kvällsmat och nu kan jag inte prata… hela halsen knyter sig liksom. Överansträngning gissar jag, å håller truten tills imorron! Äh, okejrå, försöker hålla truten 🙂

Nu. Downton Abbey! Vi tittar fem minuter i efterhand på svt play på Boxee Boxen – vår analoga kabeltv är det typ liksom inte så bra kvalitet på så det blir bättre att streama från webben! Fast… åååh! Balett på SVT2! Nu blir det inre intressekonflikt!

28.12 - om en sorglig googlehistorik.
Dagsens tips: bli positivt överraskad av en produkt du trott du kände.
6 comments Lägg till din
  1. Jag har druckit så mycket honings-te de senaste dagarna att det står mig upp i halsen 🙂 men jag ska nog packa med en termos till jobbet imorgon iaf.

   Tack för tips vännen!
   Krams!

  1. Om två av mina kloka vänner tipsar om samma sak så måste det ju vara nåt bra? Ska absolut testa imorgon! – just nu är jag för trött… ;p

   Gott nytt år vännen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *