31.12 – om nyårsjulafton hos hedbertarna!

Dagsens tips: bli positivt överraskad av en produkt du trott du kände.
1.1 - om äldsta dotterns första egenplanerade lekdejt!

Ikväll firar vi (äntligen) julafton i Villa Morkulla tillsammans med nya/gamla året med våra familjer! Ungarna har klämt på klapparna och fundersamt konstaterat att där inte är några med deras namn… njä, de har de ju redan fått 🙂 fast… jag tror det kommer nya till dem i eftermiddag? :p

Till alla släktingar, bästisar, vänner, bekanter, kamrater, kollegor, nosare och alla andra önskas nu innerligt:
2013 bli ett vänligare vidsyntare öppnare mer förstående avtryck i historien – typ, världen krymper och Sverige växer! SÅ hoppas jag det blir!

GOTT NYTT ÅR!

Dagsens tips: bli positivt överraskad av en produkt du trott du kände.
1.1 - om äldsta dotterns första egenplanerade lekdejt!
10 comments Lägg till din
 1. Den första dagen har i alla fall börjat bra med låååång sovmorgon, promenad i sol, god mat och sen en tupplur…

  Visst hoppas vi på ett bättre år för alla som har det svårt på olika sätt – och jobb till de arbetslösa (sonen blev det idag) och hugsvalelse åt de sjuka.

  Gott nytt till dig och familjen!

  1. EmmaLi var med och firade med oss till runt kl ett i natt så hon sov gosigt och länge imorse. Millan drömde en mardröm och kom in till oss klockan fyra, dvs ungefär exakt samtidigt som jag höll på att somna ;p men hon somnade väluppfostrat om och vid halv elva körde jag upp henne och hennes pappa (det var ju mig hon låg och nosade sig mot hela natten och jag behövde en rejäl egensnark) och halv tolv rullade jag själv ur sängen. Sen har det vilats i omgångar i soffan och just nu känner jag att det nog blir en rätt tidig kväll i det hedbertska hemmet. Men det var väldigt trevligt igår kväll!

   Så otroligt tråkigt läsa om din son. Jag håller alla tummar – och förhoppningar – om att han ska finna en ny sysselsättning, fort!

   Många kramar till er alla ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *