Dagsens tips: bli positivt överraskad av en produkt du trott du kände.

29.12 - om no voice.
31.12 - om nyårsjulafton hos hedbertarna!

En ny skrivare fick följa med mig hem idag och jomenvisst! HP Photosmart 7510 är en verkligt kompetent kamrat på kontoret!

Självfallet gick installationen inte på räkmackan: patronerna ville inte låta sig installeras – efter att ha googlat i trettio minuter, slitit mitt hår i ytterligare tio och till slut gjort en polsk reboot (drog loss alla patronerna och satte tillbaka dem igen) kunde jag fortsätta installera.

Stöd för mitt operativsystem saknades såklart men live-guidning via installations-CD gjorde ändå strax saken biff. Smidigt. Att ansluta till mitt trådlösa nätverk gick som en dans; touchskärm med qwerty-tangentbord och vips var jag inne. Jag testade att skriva ut från mobilen (AirPrint) och bilderna på små 10×15 fotopapper ska bara beskäras sen sitter de strax på väggen… riktigt imponerad blev jag! En nackdel förstås att jag inte kunde välja format och att en liten del av bilden därför ”försvann” men… kvalitén kompenserar. När jag provade skriva ut ett mail – också från mobilen – applåderade jag förtjust den automatiska dubbelsidiga utskriften.

Slutsats. Efter en kort sejour hemma med en laserskrivare (Samsung SCX-3200) har jag två saker att säga: 1) en laserprinter är tystare och 2) en bläckskrivare är jäklans mycket roligare 🙂 Fortfarande är det inte lönsamt att skriva ut ett helt fotoalbum på hemmaprintern, och jag behöver lära mig hur jag ska beskära och skriva ut fotokvalitet på A4-papper, men jag är verkligt positiv överraskad av vad den här prylen är kababel till! 4 tassar utdelas glatt och bara en sån sak som att jag nu kan skriva ut från soffan – trots att jag har Mac – är värt en bonustass bara det!

29.12 - om no voice.
31.12 - om nyårsjulafton hos hedbertarna!
2 comments Lägg till din
 1. Men äh, och öhm…. det är väl inte DEN som du tänkt för mig? eller har du mig glömt, skrivarlös som jag är!

  Jag kanske ska ta och promenera till El-Giganten, eller va? 😉
  Ses im afton!

  1. Haha! Njä, det är inte den: du har ju inget nätverk hemma min lilla dinosaurie <3 och Giganten låter du bli... just sayin' 😀

   Du kan skåda nya bilderna ikväll! Milla såg direkt att jag bytt - hon är lik mig på det viset det lilla underverket! – och tyckte de var fina!

   Ses snart!
   Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *