Dagsens tips: saker görs bäst i rätt ordning.

3/12 - om äntligen vitt i Halland också!
5/12 - om en ledig vinterdag!

Jomenvisst! Det går apsilut att misslyckas med en Tassimobryggare! Jag klarade ikväll – som första användare nånsin förmodligen?! – få kaffesump i koppen och i maskinen och över en massa köksbänk. Kan upplysa om att det är mycket sump i en liten T-disc. Oväntat mycket faktiskt?!

Tokigt på förskolan idag: EmmaLi hade glömt att ta på sig fleecen under överdragsbyxorna (upptäckte jag därför att fleecebrallorna låg kvar i hennes korg). Inte konstigt att hon för ovanlighetens skull därför ville gå in ”för att hon frös”. Lilla nos. Tunna leggings och ofodrade isbjörnsbyxor räcker knappast i -6°… en av fröknarna hörde när jag pratade med Emmi om saken och såg alldeles förfärad ut. Hon såg ursäktande ut också men det ska hon inte behöva vara, hon hör till en annan avdelning: men en smula slarvigt tycker jag ändå att det är att en nybliven liten femåring tillåts (tvingas) ta eget ansvar för sin påklädning?

Mer tokigheter från förskolan: Millan hade ute-polyestertröjan under vanliga bomullströjan när jag hämtade idag 🙂 klart tokigt! Och hennes underlinne låg i korgen och såg ensamt ut. Det hade suttit bättre på hennes lilla kropp kan ju jag tycka, men det måste väl ha hänt nåt? Fast… hon har en halv garderob extrakläder liggandes på avdelningen, inte ska hon behöva ha sticksig fusk-ull närmast kroppen?

Idag har jag köpt årets första julklappar. Imorgon försöka fixa julkort – litar på att snö/barn/sol/harmoni gör halva jobbet. Julen 2012 kommer bli awesome! Det är jag typ säker på!

3/12 - om äntligen vitt i Halland också!
5/12 - om en ledig vinterdag!
4 comments Lägg till din
  1. Jag tror de har det för stressigt mellan varven på förskolan. Min tjej fick gå en hel dag inomhus med fleecedräkt ovanpå sina vanliga kläder istället – hon var genomsvettig när jag hämtade henne!

    1. Men lilla varma! Alltså. För att vara lite nosig: det går alltid att skylla på stress… men… äh, du vet? Alla gör misstag och ibland finns det ingen annan orsak än otur/klantighet/glömska :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *