14.1 – om sista dagen med en tvååring i familjen!

13.1 - om tvspelsträsket!
15.1 - om HURRA för ÄLSKADE MILLA!

Lilla fina lilla fantastiska Milla! Idag är sista dagen nånsin vi har en egen tvååring i familjen; en liten nos med mjukt skinn, busiga ögon, en egen vilja hon just lärt sig hantera. En lillasyster vi älskar så innerligt!

Räknar till tio (ibland elva), kan fem bokstäver (kanske åtta), går på toa själv (kommer ibland inte ihåg att be om hjälp…), klär på sig själv riktigt bra (särskilt byxor!), har glömt hur man snyter sig (”men kynde de’ närj ja’ va’ ljiten!”), älskar plusplus och ponnysar (riktiga alltså), cyklar trehjuling som ett jehu, är fortfarande ganska blyg, tycker mycket om sin förskola och sin syster, känner igen nästan alla färger, kramas och pussas och har gärna flätor i sitt långa hår!

Humöret, viljan och trots? Äsch, det där har gått över! Nu är hon som vilken hedbert som helst och de värsta vinkelvolterna är ett minne blott.

Imorgon: HURRA för vår Millan! Tre år, en jäklans fin ålder för en liten härlig unge!

13.1 - om tvspelsträsket!
15.1 - om HURRA för ÄLSKADE MILLA!
4 comments Lägg till din
 1. Åh, men lilla Millan. När jag tänker på henne är det fortfarande det där superläskiga minnet med handfatet som kommer upp men allt gick ju bra och det är huvudsaken!!!

  Stort, stort grattis till den stora lilla tre-åringen, ett par dagar i efterskott! Idag ska vi leta julgransljus 😉

  Kramar!

  1. Goa snälla du! Minnet av det där otäcka bleknar aldrig riktigt, och jag är så glad att vi nu har ett nytt badrum, om än det gamla handfatet nu är uppsatt i tvättrummet i källaren (återanvändning änna :), för då slipper jag påminnas varje dag… och jo det gick ju bra. DET är det viktiga, det har du helt rätt i!

   Vi har inte hunnit beställa ljus från sajten du tipsade om till släktkalaset ikväll men maken skulle kolla om det finns några längst in på några gömda hyllor på Ica i eftermiddag. Håll tummarna! Annars blir det ett enda ljus som vanligt – vi har ett gammalt ljus som vi använder år efter år 🙂

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *