16.1 – om en jäkla bra uppdatering av GSLen.

15.1 - om HURRA för ÄLSKADE MILLA!
16.1 - om en mycket trött gränsänka.

Igår köpte vi nya vindrutetorkare och wihoo! Det blev som en helt ny bil?!! Shit. Jag visste att de gamla var dåliga men jag visste inte att de var dåliga! Och med tanke på att de inte blivit sämre under tiden vi ägt bilen – och den var precis nyservad när vi tog över – kan jag såklart inte låta bli att undra… gjorde dom verkligen den ombedda (och fakturerade) totalkollen på den där verkstan?


Vi har inte bara egen pulkabacka i vår garagenerfart. Vi har också en jäklans brant och ofta hal väg för bilen att ta sig upp. Men. AWD är inte så dumt faktiskt! Idag tändes en triangel på instrumentpanelen när jag skulle uppför oskottad backe (antispinn?) men upp om jag utan problem. Salt? Nää… det är för framhjulsdrivna 🙂

en femtiotalsbrant ner mot garaget inbyggt i källaren - 20130116
15.1 - om HURRA för ÄLSKADE MILLA!
16.1 - om en mycket trött gränsänka.
4 comments Lägg till din
 1. Kanske kollade de på dem utan att bry sig om att byta? Vore just snyggt. Skönt att ni ser ut bättre genom regn och snö nu. 🙂

  1. Troligen tittade de inte alls, men vad vet jag 🙂

   Jupp lite snö har vi fått här på oss och det är sååå härligt! Ljust och friskt blir det och eftersom det är snustorrt är det en fröjd att vara ute nu! Jag skottade trottoaren på två minuter: det var ju som att blåsa bort snön ju!

 2. Jag började plötsligt få mail var gång det kom en kommentar till något av dina inlägg. Inkorgen bombades efter ditt inlägg om tv-spel. :S Har blockat mail angående kommentarer för tillfället, blev lite mycket. 🙂

  1. Förlåt! Det var mina goa diskussionsglada vänner som bombarderade dig! Det är inte ofta det händer dock, du kan nog våga bocka i rutan igen 🙂

   Krams ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *