16.1 – om en mycket trött gränsänka.

16.1 - om en jäkla bra uppdatering av GSLen.
17.1 - om de första elva åren i Villa Morkulla!

Med maken i Berlin på BBB (stor modemässa) och två yrväder jag faktiskt inte är van vid att ta hand om helt själv kommer det bli en tidig kväll för mig. Det är inte riktigt vad man kan säga att ungarna fick, som trots att jag började i goood tid ändå inte låg i sina sängar förrän en bra bit efter läggdags – då hade vi å andra sidan läst saga i Millans säng ihop alla tre och det var väldans mys 🙂 Men. Halv tio hörde jag hur det tassade där uppe. Det var en liten treåring på toaletten… förhala och segdra har hon blivit expert på, men det stora leendet som mötte mig på busnosen när jag kom upp fick all eventuell irritation (och oro över morgondagen) att blåsa sin kos ♥

16.1 - om en jäkla bra uppdatering av GSLen.
17.1 - om de första elva åren i Villa Morkulla!
8 comments Lägg till din
  1. Inte mycket nytta för mig isåfall för de sover hos sin farmor och farfar då 🙂 jag ska förutom sent jobb hämta M på Landvetter kl elva på kvällen.

 1. Jag vill minnas att jag oftast somnade före barnen… om det var mitt i en saga och jag började prata i nattmössan, så skakade de liv i mig och sa att jag pratade konstigt… Men ofta låg jag och sjöng för dem, mitt i en sång brukar jag inte somna, men jag minns faktiskt inte.
  Saknar jag småbarnstiden? Nej. Det hade sin charm, men jag vill inte ha tillbaka den.

  1. Inte sakna är en sak, tycka att det är himla mysigt dåochdå även mitt i det en annan ♥

   Jag känner ofta att jag inte tar mig riktigt tid att vara med mina barn. Alltså. Jag ÄR med dem nästan jämt när jag inte är på jobbet, men jag liksom inte är MED dem. Om du förstår hur jag menar. Jag sitter sällan på golvet och leker med det dom gör eller busar eller leker kurragömma eller björnen sover utan det jag gör med mina älskade underbara ungar är antingen det ”tråkiga vardagliga” (äta, borsta tänderna, klä på, åka till/från förskolan) eller ganska ”vuxet” umgänge som pussla, plusplusa, läsa en bok, titta på film, dansa, spela spel, måla i någon målarbok. Jag måste nog bli mer lekfull tror jag. Ta mig tid att åka pulka (fast där handlar det nog mer om mod 😉 och ta mig ork att bygga koja. Den tiden kommer ju liksom aldrig igen! Den då det går att LEKA med barnen!

 2. Det är tufft att rå runt allt själv. Då pappan till mina barn ligger borta 40-50 nätter om året så har jag varit tvungen att hitta egna rutiner. Ett tips är att starta i god tid med mat (matlåda från frysen är toppen mär man kommer hem sen med två super hungriga barn), nattning, badning osv. Då slipper barnet ett möte med (i mitt fall) monstermorsan med dåligt samvete.. Hoppas ni en mysig kväll ikväll!

  1. Mycket handlar ju om rutin och förberedelse… jag är bra på det ena kass på det andra 🙂 men efter ett tag kommer man långt bara på rutinen 😉 just den här gången gick det nog på tur tror jag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *