28.1 – om deee ee måååndamorron…

Dagsens tips: Teneriffa i mars?
29.1 - om stört omöjligt att få reda på sitt upptagningsområde inför skolstarten 🙁

…å mitt huvve känns så tungt. Jojasajustattdeeeemåååååndamorron, å mitt huvve känns då tungt. För när jag sitter här, utan mitt glas grapefruktjuice, sjuungaandee thö slarvmajjablues!

Tittade på klockan sista gången lite innan två inatt så när alarmet tjöt 5:55 imorse grät jag nästan. Å då hade båda barnen (tror jag, det kan ha varit samma två gånger?) gråtit i vargtimmen men Mattias tog det och jag kunde oroligt snarka vidare.

Straffet för att ha resfebersdilemma (hittat två hotell, två arrangörer, olika fördelar, typ exakt samma pris), ha varit aptrött redan innan Aktuellt och att ”fundera på att gå å lägga sig i tid men kl nio kändes lite tidigt…”. Nu sitter jag här och svettas på en bastu-buss som är försenad och känner att jag iaf är glad att slippa köra bil!

Dagsens tips: Teneriffa i mars?
29.1 - om stört omöjligt att få reda på sitt upptagningsområde inför skolstarten 🙁
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *