3.1 – om jobb- o förskoleutmattning :)

2.1 - om blöjlöshet.
4.1 - om två lyckliga små Ugglanbarn!

Det är tufft att komma tillbaka till vardagen efter decenniets hårdaste influensaklubbning. Både Tias å jag har en bit kvar till matchvikt, och för de små tjejerna – som har jullovsdagis på en annan förskola än den vanliga – är kvällarna färdiga en halvtimme innan normal borde-ligga-i-sina-sängar-tid. Igår tog energin så totalt fetslut för lilla femåringen att hon med blöta ögon bad om att få gå å lägga sig… tror hon drog stockar fyra andetag efter att huvudet låg på kudden!

Medan de älskade små sover så gosigt så gosigt i sina sängar sitter två komazombier i soffan å glor. På tv. Sportårskrönikor. Och jag blir allergisk hela tiden! Det är ju så befriande med all denna glädje!

2.1 - om blöjlöshet.
4.1 - om två lyckliga små Ugglanbarn!
5 comments Lägg till din
 1. Det kommer att bli en stor omställning… Vi ägnar oss åt sena kvällar och tidiga mornar!

 2. Aj, influensan är inget kul 🙁
  Tror det kan ha varit en sådan Junie åkte på för några dagar sedan men nu är aptiten åt rätt håll iaf, det tackar vi för!
  Hoppas hon mår bättre idag efter en förhoppningsvis god natts sömn.

  1. Nä fy tusan! Men. Sömnen var ungefär det enda som funkade ordentligt under vår värsta sjukdomsperiod. Emmi, som i vanliga fall VÄGRAR ens vila på dan gick frivilligt å la sig, både en och två gånger per dag. Hon börjar bli stor tror jag, vi vuxna blir ju redigt mycket sjukare än barnen när vi har feber. Hon orkade väl helt enkelt inte hålla igång. Och själv sov jag i ungefär två dygn i sträck när det var som värst. Det är helt SJUKT så dåliga vi har varit!!? Av en enkel influensa?! Hade varit intressant att veta vilken sort det var, men tyvärr togs det aldrig några tester. Har läst om en gammal HongKong-variant, plus utbrotten av svininfluensa i Norge då. Kanske var det nån av dem?

   Håller som sagt tummar för er! Mat är viktigt för att komma tillbaka.

   Krams massor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *