30.1 – om marginaler åt rätt håll…

29.1 - om stört omöjligt att få reda på sitt upptagningsområde inför skolstarten 🙁
31.1 - om båtmässa i Göteborg.

Idag var bussen till jobbet typiskt nog i tid. Det var iofs jag också, med micket lite marginal… 🙂 de senaste veckorna har jag annars stressat som en gnu till hållplatsen bara för att där få vänta irriterande länge på ett försenat busselände! Varför jag aldrig är ute i lagom tid? Igen aning. Det verkar vara min lott i livet att antingen komma för tidigt eller för sent.

Såg förresten nyss att bensinpriset äntligen gått om dieselditot igen! Glädjer mig! Men, lagom tills imorron när jag ska fylla upp tanken har det säkert ändrat tillbaka sig igen :p

29.1 - om stört omöjligt att få reda på sitt upptagningsområde inför skolstarten 🙁
31.1 - om båtmässa i Göteborg.
2 comments Lägg till din
  1. Mitt tidiga morgontåg går numera enligt tidtabell två minuter tidigare än innan. I praktiken kommer det fortfarande alltid samma tid som förr, dvs ett par minuter efter gamla tiden… Men man vågar ju inte chansa på att det ska vara i tid någon dag…

    1. Ungefär exakt samma som med mina bussar då: tidigarelagt tabell, men efter de inledande veckornas hysteriska språngmarcher (att två-tre minuter ska göra så stor skillnad på morronen!) kommer bussen nu sällan i annan tid än den gjorde förr: dvs fem minuter sen istället för två… men som du skriver, vem vågar chansa på att den kommer ”som den brukar”? ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *