Dagsens tips: dieselvärmare!

17.1 - om de första elva åren i Villa Morkulla!
19.1 - om en isbjörn dyr i drift.

Vid -9 är det inte gosigt här på västkusten. När ”alla andra” har isvita bilar på alla rutors in- och utsida, då är min GSL alldeles varm och gosig!

Det är guld värt att både på väg till och från jobbet slippa skrapa is. Det blir som att ha en mobil carport änna, fast utan tak 🙂

17.1 - om de första elva åren i Villa Morkulla!
19.1 - om en isbjörn dyr i drift.
6 comments Lägg till din
 1. Så fungerar då rakt inte vår dieselvärmare kan jag hälsa. Vår LAF är precis lika isig som alla andra bilar. Saknar Volvo-värmaren å det grövsta.

 2. den värmer inte luften men eluppvärmd framruta går inte av för hackor det heller 😀 (den är också väldigt bra mot imma på insidan av rutan :D)

  1. Men visst är det märkligt att Ford ska vara de enda som har den där rutan? Okej, det blir svindyrt att byta om du får t ex stenskott eller så (tror självrisken brukar vara olika beroende på typ av ruta?) men frågan är om inte smidigheten i eluppvärmd framruta ändå är värt sitt pris!? Tycker det verkar skitbra iaf!

 3. Så bekvämt! Vi har åtminstone isfritt och varmt när vi åker hemifrån, med en sladd till kupé- och motorvärmare. Alltid något…

  Men oj, vad jag längtar efter sommaren… eller åtminstone våren!

  1. Vi hade motorvärmare på sladd förr och det var asabra, men timerfunktionen i den här inbyggda den är SÅÅÅ jäkla bra! Jag ställer tiden för när bilen vara varm och vips är den det: bilen kontrollera utetemp och klockslag och ser till att bilen är klar vid rätt klockslag!

   Det är långt kvar till vår och jag är så glad nu när vi har ”riktigt” vinter här (kallt och vitt) men tids nog ska jag väl börja längta jag också 🙂

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *