1.2 – om krokodilpremiär för Millan.

31.1 - om båtmässa i Göteborg.
2.2 - om en ajpäd, och mello å popcorn med familjen i soffan.

Wow! Gladaste nyfiknaste modigaste villigaste flytande glidande lekande sjungande lyckliga treåring! Vågade doppa huvudet själv hållandes i kanten, hoppade till glid till pappan ståendes på ”botten” (en mobil men stabil ”ramp” som gör att barnen bottnar i den djupa bassängen) och flöt nästan själv till blinka lilla stjärna!

Första gången simlektion för lilla Milla på över två år (tror jag?) och lite nervösa var vi. Men oj så bra det gick! Gjorde alla övningar utan knorr och försökte verkligen göra dem bra ♥ lite kul för oss också att få känna oss som ”vanliga” simskoleföräldrar (eLi simmade vid samma ålder ca fem meter, kunde flyta själv, började få fason på att snurra runt å hämta luft och hade en verkligt bra och sund vattenvana). Plötsligt känns det helt okej, t o m nödvändigt, att nästan halva lektionen går åt till sånger och seriös ”lek” 🙂

Så himla kul att vi fick plats i bästa frökens simgrupp! Tack Marina! Och tack Malin! Tur också att varje lektion upprepas tre gånger innan nya moment blandas in. Vi kommer bara kunna gå mindre än hälften av gångerna men kommer inte missa några delmoment eller övningar. Bästaste!

31.1 - om båtmässa i Göteborg.
2.2 - om en ajpäd, och mello å popcorn med familjen i soffan.
2 comments Lägg till din
  1. med så kompetenta föräldrar blir jobbet lätt som en plätt! 🙂

    Men du, en liten korrigering, ni är inte minisimföräldrar ni är SIMSKOLE-föräldrar 😉 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *