2.2 – om en ajpäd, och mello å popcorn med familjen i soffan.

1.2 - om krokodilpremiär för Millan.
3.2 - om en inställd simlektion och ett nytt försök på en isbjörn.

Efter att lilla Millan ikväll tappade iPaden rakt på foten går den numera under namnet Ajpäd. En liten svullen fot blev resultatet. Men de i julklapp fådda mjuka ”tröstplåstren” funkade prima faktiskt! Tack Eva 🙂

Så melodifestivalen då. I år tittar vi allihop och det är väldans mysigt måste sägas! Fem- och treåringen var ganska eniga om att David Lindgren var bra. Maken och jag var eniga om att mellanakten var bra. Hela familjen var enig om att vår soffa var den bästa att sitta i för oss just den här kvällen!

Vad tyckte du om delfinalen från Karlskrona? Eller du kanske inte tittar överhuvudtaget?

1.2 - om krokodilpremiär för Millan.
3.2 - om en inställd simlektion och ett nytt försök på en isbjörn.
10 comments Lägg till din
 1. M måttligt imponerad. Tittade nog mest för att det gedda alternativet var att sova… Mycket trevligare då att få provdansa, dricka läsk och äta nötter! Somnade gott och fort efter beskedet om vilka fem som gått vidare.

  Jag är djupt imponerad av mellanakten! Danny gick från söt poppojke till artist i mina ögon idag! Jag tyckte också inledningen var bra. Kort sagt värdelösa bidrag och suverän kringunderhållning! Alltså finessen i texter och framträdande på kringshowen var högklassig! (Synd att samma inte kan sägas om bidragen, även om mangapojken är söt, fast M och jag landade i att det var en flicka!)

  1. Maali tittade ju med oss förra året eftersom hon visade att hon verkligen var intresserad av att följa tävlingen. I år är hon laddad som tusan och tycker det är fantastiskt spännande!

   Grejen med mello är att det oftast tar ett gäng lyssningar innan bidragen ”blir bra”. Mellanakten är ju en flört med publiken på ett helt annat vis än bidragen är så de är alltid väldigt mycket bättre underhållning. Och Danny är jag som du vet efter FB-diskussionen igår redan imponerad av. Han är en bra artist och verkar ha en rätt skön humor.

   En av mina gamla bekanter (som numera arbetar som musikalartist i Stockholm, har gjort många bra roller!) känner han som gjort mellanakten tror jag. Iaf lät det så på FB igår!

  1. Det gick okej. En rejäl svullnad och blått blidde det, men hon har inte ont idag säger hon! Å lite göttebosk humor är inte så tokig för att lätta upp tappade dyra teknikprylar och onda tassar 🙂

 2. barnen sover, föräldrarna kollar lite halvhjärtat, gärna fördröjt så man kan spola förbi sömnpillren…

  Danny är grym, och självdistansen befriande 😀

  1. Jag brukar titta flera gånger (av misstag) för jag hamnar på nåt vis alltid framför reprisen. Brukar bli bättre andra gången jag ser!

   Jupp. Bra mellanakt! Och programledare!

 3. Jag var hos en kompis den kvällen och de hade tv´n på, så jag kunde inte undkomma att höra/se några av bidragen. Jag var inte överdrivet imponerad. Såg/hörde dock inte mellanakten alls. 🙂

  1. Jag såg reprisen med konvalecentkidsen igår och av självklar anledning blev bidragen bättre efter en andra lyssning, lustigt nog blev mellanakten däremot sämre!?

   1. för att överraskningsdelarna i den nu är borta – den typen av akt kan man nog bara se en gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *