20/2 – om is och kallt som blir iskallt.

Dagsens tips: femdagars arbetsvecka.
21/2 - om "ofarligt" smink.

Det var väl själva böfvelen vad det är halt och kallt ute!? Ge mig tio minusgrader tillbaka: de knappa plusgrader vi har nu blir ändå till en miljon minusar i den förbenade ishavsvinden vi erbjuds! 🙁 fast det är iallafall sol och piggt ljusblå himmel idag 🙂

Apropå miljoner förresten. Minns ni den stackars sverigedemokraten (vill inte skriva hennes namn) som vimsade till det så väldigt i en uppmärksammad riksdagsdebatt för ett tag sen? Hon ondgjorde sig över EUs budget och snurrade in futtiga €400.000 till – håll i er nu – ”omräknat i svenska kronor ungefär 40.000 miljarder”. Jajemen. Som grädde på den mindre matematiska missräkningen trycker hon till ”och det är mycket pengar det!”. Jupp. Det är det! Många av oss andra hade väl iofs kallat den summan 40 biljoner, men det är likt förbannat inte några ynka 400′ eurosar inte!

Dagsens tips: femdagars arbetsvecka.
21/2 - om "ofarligt" smink.
14 comments Lägg till din
 1. *asg*

  På tal om kallt så var det inte så kallt i poolen i söndags 😀 *väntar otåligt på vekckans simnosning för att höra om pappan tyckte det gick lika bra som jag tyckte* 😀

  1. Det känns som att de där simnosningarna bara är för mig själv och kanske uppfattas som skrytiga (får sällan respons annat än från bästa simfröken) så jag sparar dem för mig själv 🙂 Men. Jag hörde att hon var jätteduktig, att hon simmade lååångt och att du nog tyckte pappan peppade henne liiite för hårt ;p Han tyckte det gick jättebra iaf (såklart!) och det tyckte Emmi också. Hon berättade också att hon ”fick ha simfötter för [hon] är så mycket yngre än de andra. eller… det är andra som också är fem, men hon är minst” och då ville jag krama henne sådär som oförklarligt stolta föräldrar som inte riktigt vet vart de ska ta vägen med sin kärlek vill göra! ♥

 2. I den mån mormorn vågade släppa lillasyster med blick och hand tyckte HON att det gick jättebra, men hon undrar om inte en del av hörseln missas pga mössan? Iver, iver, iver + våt mössa över öronen gör nog att en del av infon missas?
  Men DU var fantastisk Marina med peppning och glad uppmuntran till alla!

  1. Jo, mössan blockerar en del, bäst är om de kan ha den ovanför örat men det är lite krångligt på de små. 🙂

   1. Bra poäng där med badmössan! Jag tror vi kan försöka få den ovanför/bakom öronen!

    Så gulligt du fångar Marinas entusiasm i bassängen mamma! ♥ EmmaLi har stor respekt för V***–s mamma som fröken så hon gör verkligen vad hon kan för att hänga med! Men… hon är ju inte så gammal än och har inte ”lärt sig” att lyssna uppmärksamt á la skola inför en uppgift 🙂

     1. Det är din personlighet vännen, har ruggigt lite med elever och föräldrar runt omkring att göra!

      En helt annan grej förresten. Vi funderar på att köpa simfötter till simfisken att ha med på semestern. Har ni som vi kan köpa från föreningen? Plus kanske det där märket hon tagit men som var slutsålt i höstas? 🙂

      1. Jag vet väldigt lite om vad Malin har i lager – men kontakta henne! Vet att hon är ledig nu i helgen men back-in-business på måndag 😀

 3. Haha. Och jag som tycker att jag är dålig på matte. Hon är snäppet sämre. 😉

  Angående vädret så håller jag med. Hellre tio minus och snö än denna iskalla vind som hotar att blåsa omkull en på det hala underlaget.

  Kram!

  1. Ja jisses! Hon misslyckades rätt fatalt där! – jag är också skitkass på matte men hon är min överman… skillnaden mellan oss är också att hon sprider sin okunskap offentligt (stackarn), själv hade jag trippel-/qvadruppelcheckat mina nuffror innan de uttalas in public!

   Vädret jag. Fifan så kallt det är nu. Och värre ska det visst bli? Fast om det slutar blåsa får det gärna bli flera grader kallare. Det blir ju ändå ett steg mot plus. Såattsäga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *