22/2 – om SVT1; världens kanske bästa tv-kanal?

21/2 - om "ofarligt" smink.
23/2 - om uppladdning inför kvällsens mello!

Nu visar dom en sådär skitbra asläskig fängslande fantastiskt manus regi och skådespel film igen och fan också, jag skulle ju gå å lägga mig i tid! Men Michael Caine och spöket från Harry Potter (han med katten, minns inte hand namn… Finch eller nåt sånt?) har mig fast.

Harry Brown heter filmen. Jag har aldrig hört talas om den men den är efter tjugo minuter stört omöjlig att lämna. Brittisk drama när den är som allra allra mest bäst! Precis som typ alla ”icke-Hollywood”-filmer SVT visar. Herregud vad jag är glad för vår statliga tv. Ärligt! Vidgar mina vyer. Utan att jag behöver lyfta arslet från soffan en gång.

21/2 - om "ofarligt" smink.
23/2 - om uppladdning inför kvällsens mello!
5 comments Lägg till din
  1. Har inte sett filmen du nämnet men kan däremot Harry Potter ganska bra. Argus Filch är, sitt utseende till trots, inget spöke. Han är en ymp, dvs en avkomma av två trollkarlar som själv inte fått förmågan. De är med andra ord smutsskallarnas motsats. 🙂

    1. Och där märker jag att jag har läst min Harry Potter på engelska! Ser fram emot att påbörja högläsningen för M på svenska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *