23/2 – om uppladdning inför kvällsens mello!

22/2 - om SVT1; världens kanske bästa tv-kanal?
24/2 - om barnen själva får bestämma...

Aftonmåltiden ackompanjerades av kvällens bidrag. Resumé: de vuxna hedbertarna sätter lätt pengarna på unge herrn Munther!

Army of Lovers ska bli spännande att se live för de har en låt som kan stå eller falla med framförandet. EmmaLi tyckte inte om deras låt däremot; tyckte det lät som att de retades… när du hört den förstår du vad hon menar! Tias och jag tyckte den var bra. Återstå att se vad omdömet blir efter att ha sett vad de ställer till med på scen.

Förresten. Hujedamej. Jag hänger inte med. Blev totalägd av femåringen. Det är inte tio tävlande bidrag per deltävling 😀 som jag trodde…

22/2 - om SVT1; världens kanske bästa tv-kanal?
24/2 - om barnen själva får bestämma...
6 comments Lägg till din
 1. Jag led av det pinsamma framträdandet…. Kors i stjärten, låter sämre än kors i taket… Stjärnor på herrtuttar, gyllene falukorv i skrevet… Hur dekadent kan det bli innan nån reagerar? För att inte tala om herr Bards knän…

  1. Jag missade Bards knän. Kom aldrig längre än till Camillas trosor och den magre fransmannens kalsonger…

   Om man säger så här: TUR att vi hörde bidraget innan vi såg det. Och jag hade bevisligen rätt… den föll iom framträdandet. Det ÄR faktiskt en okej låt! Om den spelas på radio sen kanske den kan få lite upprättelse?

 2. Men alltså. F Å R man mima i mello? För inte sjutton var det ett live-framträdande de gjorde, de där kärlekssoldaterna. Pinsamt är ordet. Passé är vad de är. Och att Alexander Bard kunnat sitta och bedöma artisters musikaliska förmåga och sedan levererar något som detta i ett seriöst (?!) försök till mello-vinst är ju smått patetiskt. Känns inte som att han är rätt man att kritisera liksom.

  Några åsikter från mig.

  Kram på dig!

  1. Så skojigt att du tycker! Jag älskar respons och diskussion! Nu blir det ju inte så mycket av den varan den här gången iofs eftersom jag inte har nåt att tillägga dina kloka ord 🙂

   För. Nä jag håller med. Det var bedrövligt. Och som jag anade och (turligt) skrev ner i min nosning så är låten bara en liten del av hur bidraget mottags; framträdandet är essential. Och de failade rätt grovt. Huvva.

   Att de mimar är väl en del av deras image iofs så det kan jag ha överseende med. Och sångerskan som sjöng på riktigt skymtade ju i bakgrunden. Men ändå. Nä. Jag håller verkligen med dig: Skäms på sig gamla artisterna!

   Det där att han varit domare, är det i nåt idol-liknande program? Shit nu ångrar jag att jag inte hänger med mer i dom där svängarna 🙁 å andra sidan… jag hade säkert bara blivit förbaskad så det är lika bra att jag håller mig därifrån?

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *