26/2 – om sjukstuga?

25/2 - om konsumtionens fram- och baksidor.
28/2 - om en sjuklings funderingar kring att lämna och hämta på förskolan.

Jaha. Jag mår blä. Är inte februari slut nu?

Hoppas en natts sömn kurerar, är redan minst två man kort på jobbet imorgon 🙁  edit 27/2 kl 15:49

det hjälpte inte med sömn; varken igår kväll, inatt eller idag. jag är helt snurrig i kroppen och darrig i huvudet. fryser och svettas omvartannat. Hujedamej för en manlig förkylning… den tar hårt. halva Sverige verkar ha drabbats av samma bacill verkar det som så jag befinner mig i iaf gott solitärt sällskap.

25/2 - om konsumtionens fram- och baksidor.
28/2 - om en sjuklings funderingar kring att lämna och hämta på förskolan.
4 comments Lägg till din
 1. Jag har hållit dig sällskap! Två dagar av host, nys & näsrinn, feber (mätte bara en gång men då var det en disig 39:a på displayen)och riktigt uselt mående, bl.a. av att vakna i svettblöt säng.
  MEN vännerna Ipren & Alvedon och sovasovasovasova för öppet fönster har hjälpt mig så nu (eller är det medusinen som lurar mig)mår jag nästan friskt igen!

  Jag äter ju också alltid extravitaminer och mineraler, kanske DET gör att jag är både sällan och kort sjuk?
  Kryas på sjuknosen… du ska ju snart börja packa!

  1. Jag önskar nästan min näsa hade runnit lite mer för som det är nu är alltsammans packat i huvudet som värker nåt alldeles oerhört 🙁

   Kryas dig helt du också, jag kommer ligga i sängen imorgon också. Jag har sovit så mycket de här två dagarna att jag inte trodde jag skulle få någon nattsömn alls men se det var inga problem att snarka gott på nätterna trots alla timmars snart på dan!?

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *