3.2 – om en inställd simlektion och ett nytt försök på en isbjörn.

2.2 - om en ajpäd, och mello å popcorn med familjen i soffan.
4.2 - om en historiskt enkel omgång kräksjuka?!

Tyvärr var vi tvungna att hålla EmmaLi hemma från simskolan idag. Vi mutade med Star Wars Lego och först då gick besvikelsen över. Inledde med lite Sega Rally, och… tja, det gick fint sålänge bilarna fick gas och de små chaufförerna höll fingrarna borta från ratten 🙂

Igår hittade jag en ny begggad Isbjörnsjacka till eLi som nu är på väg hem till mig. Det är ruggit smidigt att swisha över slantarna! Den gamla fläckade men enligt beskrivningen ”som ny”a jackan är på väg tillbaka till sin förre ägare. Efter en evighet av turer fram och tillbaka gick hen äntligen med på att jag skickade som Bussgods mot efterkrav. Och det var la en evinnerlig tur. De utlovade i förväg insatta fraktpengarna såg jag aldrig nån rök av :/ nu velar jag hysteriskt om jag ska lämna negativt omdöme på säljaren eller ej. Vi HAR ju rett ut affären.. eller alltså… vi får la se om hen hämtar ut paketet eller om det kommer i retur till mig 😛

ps. mer om den där misslyckade Traderaupplevelsen, min allra första och förhoppningsvis sista, kan du läsa i den här nosningen samt i efterföljande kommentarer!

2.2 - om en ajpäd, och mello å popcorn med familjen i soffan.
4.2 - om en historiskt enkel omgång kräksjuka?!
12 comments Lägg till din
 1. Pga sjuka eller något annat? Om hon bara vågar så finns det ju en plats över i vår bil! (och M kan övervakas av Kallelin)

  1. Åååh du är världens gulligaste som erbjuder hjälp! Det kan ju hända att vi tar dig på orden där nån gång när det kör ihop sig med jobb/barnvakt i framtiden?

   Tyvärr är det pga sjukdom (det var därför jag inte var hos Anna i förmiddags mä). Millan kräktes i fredags kväll/natt. Vi vet inte om det var magsjuka eller för många kallsupar… för det första alternativet talar att ett barn som enl Instagram kräktes på måndagen var på förskolan på onsdagen… för det andra alternativet talar att det ”som vanligt” var en jäklans massa löddrande schampo EFTER simmet i fredags men inte riktigt lika skummande INNAN lektionen…

   Vi andra har inga symtom men jag vet ju inte om vi smittar? Vågar inte blåsa faran över riktigt än heller 🙁

   1. Klart du ska ta oss på orden!

    Milla kanske hade samma som M? En kräkning i onsdags kväll, sen inget mera alls! (men ja, vi vabbade självklart både torsdag och fredag)

      1. Å där kom beviset på att det inte är Klitterbadets fel.. nästa stackars barn. Alltså. Ärligt. Varför ÄR folk så jävla pigga på att skicka sina ungar för tidigt tillbaka till förskolan?!

      2. Rent krasst kan kräk på måndag faktiskt innebära att 48 timmar har hunnit gå vid lämning på onsdagen!

       Självklart ska man stanna hemma, men man vet inte att smittan kommer från just det barn som senast varit sjukt! Det kanske var ett annat barn som blev sjukt när det kom hem på torsdagen?

       Jag brukar lyckas åka på det sådär vartannat, vart tredje år, sedan långt innan jag fick barn (har faktiskt bara varit drabbad en gång sedan jag fick dagisbarn och just då var han ledig…) och jag gissar att jag har fått det precis var som helst ute bland folk. Lite otur precis som att man inte vet var en förkylning kommer ifrån.

       Men självklart ska personalen vara supertydliga med 48 timmar! Och av hänsyn ska alla respektera det (även om vi tyckte det kändes rejält löjligt efter vår enda kräk som verkligen inte var någon magsjuka!)

      3. Rent krasst kan det det i vanliga fall, men det kan i det här fallet troligen inte ens handla om minuter tillgodo… och det är ju inte förbjudet att av RESPEKT ta till i överkant istället för att pruta på några timmar 🙂

       Jag har åkt på det varje år sen vi fick barn och tänk jag trodde vi skulle klara oss i år! Men nädå. Nåväl. Jag har inte kräkit själv än så håll alla tummar SNÄLLA!!

       Alltså. Egentligen hade jag hoppats att ”reglerna” skulle ändras till att vara 72 timmar efter sista symtom (vilket ju är kräk ELLER diarré), för då kanske folk kunnat nöja sig med att pruta ner till typ 60 timmar eller så?

 2. Skönt att du kunde muta mini i alla fall. minns dom få ggr vi vart tvunga att ställa in liknande saker för vår yngsta. Spelar ingen roll om hon så legat och yrat med 40 graders feber. Hon SKALL INTE MISSA NÅGOT SÅ ÄR DET BARA!! haha. Ja envishet är ett bra drag va+?!

  Hoppas ni får en fin måndagseftermiddag nu kram

  1. Den äldsta tjejen är väldigt klok på så vis att hon förstår när läget är ”kört”, lite klurigare att få lillasyster lika förstående 🙂 bra med envishet där, jupp! 😛

   Tack! Den blev okej faktiskt med inga fler utkast åt några håll. Imorgon sista dagen hemma, hoppas jag, sen får jag äntligen gå till jobbet igen och kidsen till förskolan!

   Krams!

 3. A men alltså. Utredd affär eller ej, det är inte ok att sälja på det viset på Tradera! Du kommer ju inte att handla av säljaren igen, eller hur? Och det verkar ju som att du fått tjata dig till reklamationen? Jag tycker nog allt att ett ärligt omdöme ändå är på sin plats med tanke på framtida köpare. Det finns ju en chans att samma sak hänt tidigare men att ingen lämnat omdöme därefter, för om det gjorts skulle du kanske inte handlat av hen. Skönt iaf att det verkar ha rett ut sig!

  Hoppas ni frisknat till!

  Kramar

  1. Du har så rätt… och det är just så jag tänker. ”varit snäll”, hen har bara kämpat emot från andra sekund (det började ju skitbra med att vi kom överens, sen gick det fett utför).

   Jag ska fundera på det. Du skriver klokt och jag ska verkligen ta till mig dina ord! Just nu väntar jag bara på att höra om paketet kommit fram eller ej… håll gärna lite tummar 🙂

   TACK! Barnen har kryat sig oerhört fort och varken M eller jag har blivit smittade!! *peppar peppar*

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *