6.2 – om tillbaka i vardagen – äntligen!

Dagsens tips: reka hotell på tripadvisor (el dyl.)
7.2 - om nattskräck med fantomsmärtor.

snö på oss igen!


Jag kan knappt tro det… jupp, jag klarade mig den här gången! Och imorse – 56 timmar efter senaste utbrott – lämnades två små pigga barn på förskolan! Eller alltså, ”pigga” är väl kanske inte sant. Vi har haft en bedrövlig natt med alldeles för lite sömn, men; glada var dom iaf!

För första gången har vi haft en ”bra” vabbning; inte gått varann på nerverna i kombination med en ovanligt enkel omgång magsjuka. Trots det är det ändå sjukt gött att få gå tillbaka till vardagen igen. Hem ljuva hem på kvällarna och jobb trevliga jobb på dagarna, allt annat blir liksom onaturligt! Och eftersom allt tajmades in med nästan hälften av alla våra kollegors semestar är summan ändå en jäklans dålig vab.

Jooo… jag har ont i magen fortfarande, men jag antar det är nån form av magkatarr, inbillning och dåliga matvanor?

Dagsens tips: reka hotell på tripadvisor (el dyl.)
7.2 - om nattskräck med fantomsmärtor.
6 comments Lägg till din
  1. Har bestämt att det är det som är orsaken till mitt magont! Så det gäller nog dig också!

  2. Haha, varje gång en av mina ungar börjar kräkas är jag på g att få magsjukan till dess att en vecka gått efter den sista blivit frisk 🙂 När jag tänker på det har jag inte varit kräksjuk sen 1998! Oj då 🙂

    1. Jag klarar mig aldrig annars och blir ungefär döende av vanlig enkel magsjuka, så jag är överlycklig att (verkat) ha klarat mig den här gången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *