12/3 – om att börja bli packad, och att fundera på förnyad frisyr i sjunde timmen?

11/3 - om en utmaning att bita i!
13/3 - om vad var det jag sa?

Inte många dagar kvar nu och bordet i salongen (läs: tv-rummet 😉 är sedan länge belamrat med tjejernas sommarkläder. Alltså sånt som kanske ska med… Mina egna outfits är i tryggt förvar i garderoben. Eller i rentvättsberget i källaren. Detsamma gäller makens dito och jag undrar om resväskan ens är ordentligt tömd på grus från förra årets kanarieötripp? :/

jag har köpt nya solglasbågar!

och snart är kanske/nog svans ett minne blott?

Ikväll ska ullisar friseras upptill. Antingen åker hela snagget av eller så blir det en ”tråkig” toppning. Några moderna frisyrer är det ingen idé att jag försöker ge mig på: jag orkar/kan ju aldrig styla och då är rakt långt eller rakt kort det enklaste/bästa för såna som mig. Några tips? Jatack tar gärna emot!

11/3 - om en utmaning att bita i!
13/3 - om vad var det jag sa?
6 comments Lägg till din
 1. Ville ni låna conversen också? Kan kolla om de kan lifta till Lolles på torsdag i så fall!

  Jag orkar inte heller ha en frisyr jag måste göra iordning så jag klipper inte det kortare än att en bananklämma kan fixa en bad hairday 😀

  1. Tack snälla men vi tar bara med gympisarna vi fått låna (och ett par crocs). Det måste la räcka?

   Skönt att jag inte är ensam om latmansfrisyr 😀 får se vad det blir för nåt för mig den här gången!

 2. Äh! Titta på mig! Vägrar frisyr som kräver mer än blödning och kanske lägga bena på morgonen!

  1. Haha! Joo, men din snigga kräver ju klipptid varannan månad… jag besöker frisör vartannat år… eller som mest varje år 😉 min kalufs måste därför verkligen ”tåla” att växa ut rejält. Senast jag blev klippt är t ex hösten 11. Jomensåatteh. Andra saldon belastas hårdare än klippkontot hos mig 🙂

   1. Det är för färgen jag klipper mig så ofta nu! (och det är ett stort konto) Med mer normal hårfärg går jag betydligt mer sällan (och låter maken raka nacken när det blir för lurvigt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *