1/3 – om obarmhärtig vårvintersol.

28/2 - om en sjuklings funderingar kring att lämna och hämta på förskolan.
2/3 - om dykar'n, loppis, Mello och misslyckad plan.

Jag vill inte börja hoppas på riktig vår förrän om en månad (första april är min ”gräns”) men de senaste dagarnas klarblå himmel har allt fått vårkänslor försiktigt sprira även i min förkyl-krassliga kropp!tidigt motljus i onsdags morgon

Det finns då nackdelar med att sitta ynklig i soffan och glo, med solstrålar vrålande vasst genom lortiga fönster. En av dessa stavas d a m m. Jupp. Varendaste dammkorn i varendaste hörn ger sig till känna och jag önskar – tro det eller ej – att jag haft ork att dra fram städverktyg fast… nä… inte idag. Magen värker och huvudet dunkar än. Men, jag dyker strax i badkaret och hoppas värmen kurerar bort resterande elaka baciller. Kanske kan jag isf t o m njuta eftermiddagste (buhu vågar inte kaffe på så ond mage) på altanen under en filt?

Önskar alla mina fina nosare en härlig första marshelg!

28/2 - om en sjuklings funderingar kring att lämna och hämta på förskolan.
2/3 - om dykar'n, loppis, Mello och misslyckad plan.
9 comments Lägg till din
 1. Att det bara är första mars och troligen kommer en återsläng av vintern innan våren fått fäste hindrar ju inte att man börjar längta efter den. Tänk på dessa dagar som mysiga trailers inför det som komma skall. 😀

  Dammet kommer inte att försvinna, så ta det lugnt och njut av vårkänningarna istället.
  Kram! ♥

  1. Haha! Nä, så kan man såklart se på det!

   Problemet med damm är att det ALDRIG försvinner! Eller alltså, det hinner bytas ut av nytt i exakt samma sekund det gamla försvinner in i dammtrasan/dammsugaren? ;p

   Massa krams tillbaka!

     1. Jojemen det vet jag! Men… döm då av min förvåning när jag förra året kom hem till ett dammråttigare än nånsin hus efter att hela familjen varit två veckor på semester?! Tydligen måste man röra runt dammet för att det inte ska bli kaniner av det 😀

      1. Det är väl inte så konstigt? Det fick ju tid att lägga sig till ro och riktigt boa in sig. Vi är ju flockdjur, då är det ju inte så konstigt att även våra avlagringar söker sig till varandra. 😉

 2. Det är verkligen nackdelen med att solen kommer åter – skitiga fönster…

  Hoppas du är piggare nu!
  kram

  1. Nåväl. Imorgon är det säkert grått och molnigt ”som vanligt” å då spelar det ingen roll att fönstren är lortiga: å andra sidan kan en smutsig ruta göra att vädret ser sämre ut än det faktistk är 🙂

   Jodå. Just nu är det okej. Fast jag är fortfarande inte frisk. En jäkla seg förkylning det här. Och resten av familjen – Millan undantagen – är lika ussliga. Blä. Hoppas ni slipper!

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *