14/3 – om att sålla sig till de jag tidigare inte förstått.

13/3 - om vad var det jag sa?
16/3 - om pling från Facebook?

Universalkamerabatteriladdare? Sicken omåttligt onödig pryl har jag ibland tänkt. Ärligt har jag ofta undrat hur man t ex kan ”tappa bort” (många kunders egna ord!) sin kameraladdare?

Nu vet jag…

– Länge leve universalladdare! Sicken fantastiskt bra pryl!


ps. Jag är otroligt planeringskollrig… på lördag lämnar vi stan å på söndag flyger vi mot Teneriffa. Huvva för flygrädsla. Hurra för lite värme och sol! Buh för att ligga två dar efter på todo-listan. Fast hurra för värme, ledighet, mys, gos och sol!

13/3 - om vad var det jag sa?
16/3 - om pling från Facebook?
14 comments Lägg till din
 1. Haha, ”jag skulle aaaaldriiig…” har jag ofta tänkt. Om ett och annat. Så ibland snäpper livet en på näsan liksom. ”Men vadå, man är väl inte mer än människa!” brukar tänket då ändras till. Och det är väl tur det, att man kan ändra sig! 😉

  Du, ta det lugnt. Se till att passen är med, resten löser sig. Ha nu en fantastisk, underbar, härlig, toppen, dunder – ja alla superlativ i världen – resa! Och njuuuuut. Av varann (du och din man alltså). Av barn. Av sol. Av värme. Av lata dagar. Av god mat. Och god dryck! Ladda batterierna ordentligt, släpp allt vad stress heter och tänk att när ni kommer hem är det bara typ tio veckor till juni. Det är ingenting. Tjoho, snart är det sommar!!!

  Kramar i massor!

  1. Men herregud. Kloka kloka gulliga bästaste du! TACK! ♡♡ Alltså. Så märkligt… jag blev alldeles lite liksom allergisk i ögonen nu… vänlighet har den effekten på mig ♡

   KRAMS!

   1. Vad go du är! Den där allergin drabbar mig med ibland, det är häftigt hur människor man aldrig mött IRL kan ha den effekten på en. Du är ju min största påhejare och det är jag så G L A D för!!!

 2. Hehe. Så där blir det när livet bestämmer sig för att man sitter på för höga hästar. 😉 Universalmojänger finns till av en anledning. Människan är i grunden mänsklig. 😀

  Ni kommer att ha en fantastisk resa. Se bara till att ni alla är med och att ni har pass och pengar/korten med er. 😀
  Kram!

  1. Haha! Jaaa… kanske det? Måste bara poängtera att jag såklart aldrig låtit visa att jag tycker det är märkligt att laddarna slarvas bort 🙂 men det hoppas jag du (och ni andra) förstod?

   Fördelen med den är universalmojängen är att nu behöver jag bara en laddare till alla kameror. Nackdelen är ju att den är lite sladdrigare än de riktiga laddarna. Och jag skulle aldrig våga låta en sån här ligga på laddning när jag inte är hemma – t ex… men så är jag särdeles kontrollfreakig också!

   TACK snälla du! Hoppas du har rätt? Och jo, just DEN biten är väl den lättaste att hålla ordning på ♥

   Krams!

 3. Ni kommer att få det great och när det känns lite vingligt har du ju en fantastiskt stabil make att luta dig mot. Utnyttja det!

  krama de fina små och hälsa från mig att de ska träna ordentligt på semestern 😉

  *kram*

  1. Han vacklar lite han också nu! Det har varit en tuff höst och vi vinter och vi har en stundande takomläggning när vi kommit hem och lite mer planering för jobb och… ähduvet! Men TACK för omtankarna vännen!! Såg att du mumsat en liten chokladbit idag? Var det smaskigt? :p

   Lovar att hälsa!
   KRAMS!

  1. Åh så roligt att höra! Hoppas vädret håller i sig då! (vilken ö är din bloggvän på?)

   Kram och tack för omtankarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *