16/3 – om pling från Facebook?

14/3 - om att sålla sig till de jag tidigare inte förstått.
17/3 - om resfeber deluxe...!

Skippar resebloggen för ett slag (jaaa, vi lyfter imorgon!) och konstaterar att jag är en av få som uttryckligen uppskattar FBs nostalgiflört med icq – och för all del msn – iom införandet av en liten ljudnotis vid nya händelser. Jag kan förstår att det är pinigt om jobbdatorn plingar itidåotid, men för oss fritidssurfare är det bara ruggigt praktiskt. Tycker jag! Men så har jag inte vänner som statusuppdaterar femton gånger i kvarten heller. Mina pling är därför roliga/viktiga/uppskattade! Faktiskt.

Ja jisses. Har du sett så tokigt!? Jag uppskattar nåt från Team Zuckerberg!? Vart är världen på väg? ;D

Förresten har jag fått ett sår i näsan. Det gör inte bara skitont utan kliar å sitter fånigt till; jag kan inte stå å peta näsan dagarna i ända… särskilt inte idag, sista dagen på jobbet den här månaden! Fast det tar fokus från flygrädslan, som jag förresten inte tänkt på alls nästan… typ änna öh… Bazinga!

14/3 - om att sålla sig till de jag tidigare inte förstått.
17/3 - om resfeber deluxe...!
5 comments Lägg till din
 1. Bra då att ha nåt att göra under de fem timmarna på flyget? Peta näsan, prata med barnen, peta näsan, prata med Mallias, peta näsan, äta lite mat/dricka något gott(?) peta näsan osv och vips är ni framme!

  Ses om några dagar lilla petnos,
  och Puss på den!

  1. Jojo, det hade sett fint ut! Fast bättre än på jobbet kanske? Å andra sidan kommer väl aldrig stackars näsan läka då 🙂 dessutom, det tar sex timmar i luften… uääh så segt!

   Ses snart!!
   Krams HK!

 2. nu kommer väl detta lite sent men kanske kan de kanariska apoteken erbjuda samma?

  Har ofta problem med sår i näsan och min bäsits är nazoil, dvs typ sesamolja i nässpraysform!

  1. Vet du, jag stod och höll i min Nozoil hemma men den fick inte riktigt plats i necessären… står alltså kvar hemma. Tyckte inte den hjälpte så mycket iofs 🙁 hur ofta tar du för att det ska hjälpa läkas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *